Rolluiken Oss (Antraciet)

Voor een klant in Oss hebben wij onlangs prachtige aluminium rolluiken in de kleur antraciet mogen leveren en monteren. Hoe gaaf in combinatie met de donkere steen van de woning. Één mooi en strak geheel.

Kleur van de gevelstenen van de woning in Oss

De bewoners hebben bewust gekozen voor de kleur antraciet 7016. Deze kleur past namelijk perfect bij de gevelstenen van het huis; het maakt het totaalbeeld compleet. Maar wist u dat deze rolluiken in meerdere kleuren mogelijk zijn? Geen enkele woning is hetzelfde, er is genoeg keuze aan kleuren.  De rolluiken zijn heel effectief om warmte in de zomer buiten te houden. In de winter zijn ze juist extra isolerend. Ideaal in alle jaargetijden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag gerust naar de opties, we helpen u met alle plezier.

Somfy systeem

Deze rolluiken beschikken over een Somfy Ilmo motor met veiligheidspakket. Er zit een anti-optilbeveiliging in, waardoor niemand de rolluiken handmatig kan openmaken. Zo komen ongewenste bezoekers niet binnen.

Het hoge kwaliteit Somfy Ilmo systeem heeft daarnaast nog een obstakeldetectie. Wanneer een obstakel tegen het raam aan staat, wordt dit door het systeem opgemerkt. Zo kan het rolluik niet vast blijven hangen en zich stuk draaien. Dus bij een openstaand raam of bloembak kan er aan beide kanten geen schade veroorzaakt worden. Tot slot de vorstbeveiliging, deze beveiliging zorgt ervoor dat bij vorst geen schade kan ontstaan omdat het rolluik wordt geblokkeerd als dit het geval zou zijn.

Wilt u ook aluminium rolluiken voor uw huis? Neem dan contact op met ons of breng een bezoekje aan onze showroom in Oss!