Witte strakke screens op maat in Oss

Voor een moderne vrijstaande woning in Oss hebben wij witte windvaste screens op maat mogen plaatsen. De bewoners van de moderne woning, wit, wilde graag een zonwering passend bij de uitstraling van de woning en bijbehorende tuin. Waarbij rekening gehouden moest worden met het vele groen van bomen en planten. De witte sfeer van het huis is doorgetrokken naar de tuinmeubelen die in lichte grijstinten en wit zijn uitgevoerd.

Zonwering op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom in Heesch hebben we een gericht advies uitgebracht. Wij leveren diverse soorten windvaste screens waarbij we kijken naar de wensen van de klant. In dit geval was de kleur medebepalend voor het advies. Door te kiezen voor windvaste screens blijft het doek mooi strak en zijn ze vrijwel geruisloos in bediening. De screens zijn insectenwerend en vuil afstotend, wat zeker bij de kleur wit erg belangrijk is.

Voordelen van windvaste screens zijn o.a.

  • Door de weving van de stof heeft u zicht naar buiten, maar niet naar binnen.
  • Handbediend of elektrisch.
  • Geen klapperende doeken.
  • Optie voor volledig verduisterend doek.
  • Screens tot wel 7 meter breed en 6 meter hoog.
  • 85% van de zonnewarmte wordt buiten gehouden.

Moderne kleur en elektrisch bedienbaar

Onze klant uit Oss heeft gekozen voor een modern wit doek. De kleur is tijdloos en strak. Het wit past goed bij de gevel en steekt mooi af tegen al groen in de tuin. Er is gekozen voor elektrische bediening met een Somfy motor en afstandsbediening.

Zijn deze windvaste Deco screens iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? De screens kunnen ook geleverd worden in een solar uitvoering. Hierbij hoeven we geen gaten te boren en is een stoompunt overbodig. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.