Windvaste solar screens in Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen hebben we voor een klant rondom het hele huis windvaste solar screens mogen leveren én monteren. In een mooie donker grijze, antraciet, kleur die perfect past bij de dakpannen van het huis. Onze buitenscreens hebben het kenmerk windvast, dit is een vereiste met het onverwachte Nederlandse weer.

Licht en warmte

Een screen houdt natuurlijk licht buiten en zorgt ervoor dat in warme zomer maanden de hitte beter buiten blijft. Hierdoor blijft het koeler in huis. Ideaal dus! De screens zijn windvast wat resulteert in een strak geheel. De wind heeft geen vat op de screens, u hoeft zich geen zorgen te maken dat de screens gaan klapperen.

Solar met afstandsbediening

Bij dit huis in Beneden-Leeuwen is in samenspraak gekozen voor een solar buitenzonwering systeem. Dit betekent een montage zonder dat er gaten geboord moeten worden. Geen kabelgoten of opbouw stroompunten nodig zijn. Er is gewoon geen bedrading nodig, alleen een afstandbediening. Onze kwaliteitsproducten, solar screens, zijn voorzien van een krachtige accu, hierdoor hebben onze solar screens ook op minder zonnige dagen power. In combinatie met de juiste afstandsbediening zijn ze eenvoudig te bedienen.

Een luxe voor u en uw huis.

Bubendorff solar zonwering

Bubendorff staat gelijk aan hoogwaardige solar zonwering. Veel van onze solar producten komen van bubendorff. Het zijn kwaliteitsproducten van de bovenste plank. Bubendorff heeft al jarenlang ervaring in solar zonwering oplossingen en dat ziet men ook terug in de producten en kwaliteit van de panelen en accu.

Zijn deze windvaste solar screens iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch (in de buurt van Oss) voor een persoonlijk advies.