Houten markiezen als zonwering in Oss

Vanuit Oss kregen we de vraag of we houten markiezen konden leveren en monteren. Natuurlijk kunnen wij dat! Voor dit mooie pand uit 1915 hebben we deze prachtige houten markiezen gemonteerd. Het huis krijgt een geheel nieuwe uitstraling en de houten markiezen dienen ook nog als perfecte buitenzonwering.

Markiezen in petmodel

We hebben de houten markiezen uitgevoerd in het petmodel. Dit model heeft als voordeel dat de deuren nog normaal open kunnen terwijl de markiezen wel de gewenste zonwering bieden.

Moderne kleur en bescherming

De houten markiezen in Oss zijn geleverd in de gewenste kleuren. Het Meranti houtwerk is uitgevoerd in gebroken wit, namelijk ral 9001. Het doek is geleverd in dezelfde kleur gebroken wit in een streep motief met donkergroen.

De markiezen hangen, als ze ingeklapt zijn, beschermd onder de bovenkap. De zijschotten, eveneens van duurzaam Meranti hout, zijn verspringend en geven een klassieke uitstraling aan de markiezen.

Zijn deze prachtige houten markiezen ook iets voor uw huis? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.