Solar jaloezie rolluiken in Oss

Onlangs hebben wij deze fantastische Solar jaloezie rolluiken gemonteerd in Oss. Alle rolluiken met kantelbare lamellen zijn open en dicht te kantelen om perfect het licht in huis te regelen. Hierdoor lijkt het wel of dat er shutters geplaatst zijn, maar het zijn toch echt rolluiken. De doorkijk van binnen is prachtig.

Combinatie van rolluik en jaloezie

Onze Solar jaloezie rolluiken zijn uniek. Ze stralen veel meer luxe en design uit dan standaard rolluiken, maar bieden dezelfde voordelen. Vanuit binnen heeft u een prachtige doorkijk naar buiten. Maar wel zon- en hittewering vanuit buiten, waardoor het in de zomer lekker koel is in huis. In de winter zorgen ze juist weer voor extra isolatie.

Zonne-energie

Voor de Solar jaloezie rolluiken hebben we geen stroomaansluiting nodig. Het geïntegreerde Solar-paneel met Bubbendorf motor en accu zorgen voor de voeding van de rolluiken. De rolluiken zijn heel makkelijk met de afstandsbediening aan te sturen. De investering in de Solar jaloezie rolluiken verdient u met de kostenbesparing op energie uiteindelijk terug. Ook is er geen netstroom nodig bij het bedienen van uw rolluiken en hoeft u geen peperdure airco te plaatsen om het koel te houden in huis. Goed dus voor het milieu en uw portemonnee!

Ook zo enthousiast over deze Solar jaloezie rolluiken? Informeer naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op.