Knikarmscherm boven terras in Heesch

Wat een enorm gaaf terrasscherm hebben wij mogen leveren en monteren bij Cafetaria ’t Pleintje in Heesch. Dit immense knikarmscherm is maar liefst 11 meter lang en past met zijn antraciet structuurlak cassette en mat zwart doek perfect bij de compleet verbouwde cafetaria.

Zonnescherm boven terras

Het knikarmscherm is een hoogwaardige buitenzonwering voor het terras. Hier kunnen gasten, wanneer de terrassen weer open mogen, heerlijk genieten van het buitenleven met een goede snack, lekker frietje of verkoelend ijsje. De gehele cafetaria is verbouwd, dus het sowieso leuk om eens een kijkje te gaan nemen. Het is prachtig geworden.

Heeft u ook behoefte aan een zonnescherm om een mooi terras te creëren bij uw horeca-gelegenheid, winkel of huis? Dan is dit hoogwaardige scherm met zwaar verstevigde armen iets voor u. Mocht de gevel iets minder groot zijn, dan hebben we daar uiteraard ook een passend scherm voor. Wij maken alles voor elke situatie op maat! Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.