Montage van rolluiken met veiligheidspakket

Dit keer mochten, wij van Deco Zonwering, aan de slag in Veghel. De klant kwam bij ons met de vraag of wij hun huis veiliger konden maken door middel van rolluiken met een veiligheidspakket. Natuurlijk kunnen wij dat!

Van alle gemakken voorzien

De bewoners wilden zich weer veilig voelen in hun eigen huis, vandaar dat ze voor rolluiken met een veiligheidspakket hebben gekozen. De Deco Zonwering rolluiken zijn voorzien van een intelligente Somfy motor die het onmogelijk maakt om het pantser op te tillen. Zo maken we het inbrekers een stuk moeilijker om binnen te komen!

Daarnaast zijn ze ook voorzien van obstakeldetectie. Dat zorgt ervoor dat het rolluik stopt zodra er een raam of deur open staat. De sterke geleiders met borstel-inlage zorgen ervoor dat het rolluik niet rammelt bij harde wind en de borstels sluiten het pantser lichtdichter af. Tot slot zorgt de aluminium geschuimde lamel van een zware kwaliteit voor een lange levensduur.

Wilt u meer weten over deze rolluiken of over hoe wij uw huis, door middel van zonwering, veiliger kunnen maken? Laat u goed informeren door onze zonwering specialisten en neem contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Heesch.