Terrasoverkapping met led-verlichting in Nistelrode

De zomer mag beginnen! Voor een klant in Nistelrode hebben we een prachtige terrasoverkapping mogen plaatsen. De terrasoverkapping is volledig op maat van de woning gemaakt en in een moderne zwarte structuurlak gelakt. Dit zorgt voor een mooi geheel met de rest van de woning.

De terrasoverkapping heeft dimbare led-verlichting, waardoor het zowel overdag als ’s avonds heerlijk genieten is. Het dimbare effect zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Een heerlijke zomer genieten van het buitenleven.

Windvaste Deco-Zip screens op zonne-energie

Ook hebben we nieuwe windvaste Deco-Zip solar screens mogen plaatsen op de erker. Deze screens werken op zonne-energie. Ze werken volledig autonoom en hebben dus geen aansluiting op het stroomnetwerk nodig. Geen boorwerk, kabelgoten over de muur en koppeldozen! Door de ingebouwde accu kunnen de screens ook bedient worden bij stroomuitval. De screens zorgen ervoor dat de woning heerlijk koel blijft tijdens warme dagen.

De solar screens zijn in elke kleurkeuze te leveren. De klant uit Nistelrode heeft gekozen voor een lichte kleur welke goed bij de woning past.

Wij denken graag mee in de juiste oplossingen en keuzes voor uw woning.