Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!

Stijlvolle Solar jaloezie rolluiken in de gemeente West Betuwe

De bewoners van deze schitterende woning in een plaats in de gemeente West Betuwe kwamen onze showroom binnen met een duidelijk verzoek. Ze wilden graag besparen op hun energiekosten en het huis in de zomer beter koel houden. Rolluiken zijn dan een ideale oplossing, maar zij wilden niet dat de zonwering afbreuk zou doen aan de uitstraling van de woning. En rolluiken zijn altijd lelijk en doen dus afbraak aan het uiterlijk van de woning, toch? Niet dus! Deco Zonwering werkt heel bewust alleen samen met innoverende merken die hun kwaliteit hebben bewezen in de praktijk. Zodoende kunnen wij rolluiken aanbieden die niet alleen zijn voorzien van de nieuwste technologie, maar daarnaast ook bijdragen aan het aanzicht van de woning.

Waarom jaloezie rolluiken?

Rolluiken zijn een investering waar u als het goed is vele jaren van kan genieten. Vergeleken met twintig jaar geleden hebben rolluiken een aantal interessant veranderingen doorgemaakt. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld hele mooie rolluiken met kantelbare lamellen verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de lichtinval in uw woning veel eenvoudiger zelf regelen. Vroeger was een rolluiken of gesloten of open en er zat weinig tussenin. De jaloezie rolluiken zijn opgebouwd uit lamellen die gekanteld kunnen worden. Door in te stellen hoe ver u de lamellen open zet houdt u grip op de hoeveelheid daglicht die u naar binnen laat komen. Ook ziet een jaloezie rolluik er voor de meeste mensen direct een stuk aantrekkelijker uit. Waar de rolluiken van 15-20 jaar geleden vaak wat kil oogden geeft een jaloezie rolluik een huiselijk effect en kan het een bepaalde look & feel in huis juist versterken.

Voordelen Solar jaloezie rolluiken

De huiseigenaren van deze woning in de West Betuwe wilden net als de meeste van onze klanten graag een automatisch bedienbare zonwering. Volledig begrijpelijk want het verhoogd het comfort en zorgt ook nog eens voor extra veiligheid. Zo draagt dit bij aan de mate van inbraakpreventie, omdat de rolluiken met kantelbare lamellen op afstand bediend kunnen worden. Bovendien kunt u door middel van automatische bediening gemakkelijk de rolluiken vanaf afstand naar boven of naar beneden doen wanneer de weersverandering hier om vraagt. Zo haalt u het maximale rendement uit de isolatiewaarde van uw rolluiken.

We kunnen natuurlijk hele kabelnetwerken door uw muur gaan leggen om de rolluiken met kantelbare lamellen aan te sluiten op uw huidige energienetwerk, maar waarom zou u dat doen? Met Solar rolluiken hoeven we niet door uw muren te boren en kabels weg te werken. Een Solar jaloezie rolluik is namelijk voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. Hiermee wekt het dus zelf de benodigde energie op die nodig is voor de bediening. Ook op regenachtige dagen! U heeft het gemak en comfort van automatische bediening maar ziet er niets van terug op uw energierekening. Een duurzame oplossing die beter is voor het milieu én uw portemonnee!

Hou kou buiten en warmte binnen!

Veel warmte verlaat uw woning via de ramen en kou ziet hier juist een kans om naar binnen te dringen. Al heeft u duurzaam glas; een raam isoleert altijd minder goed dat een geïsoleerde gevel. Omdat woningen vandaag de dag vaak voor een groot deel uit glas bestaan, krijgt warmte dus ook op steeds meer plaatsen kans om te ontsnappen.

Rolluiken met kantelbare lamellen zijn zowel in de winter als in de zomer zeer effectief voor het behouden van een aangename kamertemperatuur in uw woning. In de winter houdt het de kou buiten en in de zomer zorgen ze ervoor dat warmte buiten de deur (of raam) blijft. Jaloezie rolluiken bestaan uit aluminium kantelbare lamellen met een isolerende schuimkern. Wanneer u de lamellen sluit ontstaat er een warme ‘luchtbuffer’ tussen het glas en het rolluik. Dit heeft een isolerend effect en dat zult u vervolgens dus weer terugzien op uw energierekening.

Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!
Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!

Stijlvolle rolluiken? Het kan wel degelijk!

Rolluiken met kantelbare lamellen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kunnen we de zonwering naar uw wens helemaal samenstellen. Bij deze woning in de gemeente West Betuwe is gekozen voor donkere, smalle omkasting en geleiders, gecombineerd met zilveren lamellen. Ziet u solar jaloezie rolluiken ook wel zitten voor uw woning, maar wilt u graag andere kleuren of een andere vorm omkasting? Geen probleem! In onze showroom in Heesch hebben we de producten in het echt. Dat oordeelt toch gemakkelijk dan vanaf een scherm. Kom binnen wanneer het u uitkomt of maak van te voren even een afspraak als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten tijd heeft voor een persoonlijk advies gesprek. We beschikken over jarenlange kennis en ervaring en geven u eerlijk advies. We vinden graag ook voor u een zonwering waar u weer véle jaren van kan genieten!