Stobag Bavona hard-top terrasoverkapping op dakterras

Een terrasoverkapping is alleen voor mensen met een grote tuin? Nee hoor! De bewoners van deze woning in Rosmalen bewijzen direct het tegendeel. Zij bewonen een schitterend appartement in het centrum van Rosmalen. Alle faciliteiten zijn binnen handbereik, maar… zoals helaas vaak het geval bij een stadswoning; de grote tuin ontbreekt. Niet erg, want dit huis is voorzien van een comfortabel formaat dakterras!

Duurzame materialen voor optimale levensduur

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van één van Deco’s vertrouwde partners: Stobag. Stobag staat als producent van terrasoverkappingen garant voor de hoogste kwaliteit producten. Dat ziet u onder andere terug in de perfecte afwerking en in het materiaalgebruik. Het model Bavona met hard-top is een kubistische terrasoverkapping, vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium.

De overkapping is door de vakmensen van Deco Zonwering precies op maat gemaakt zodat deze exact tussen de wanden past. Onze eigen monteurs hebben de overkapping vervolgens direct aan de wanden bevestigd. Hierdoor zijn geen palen nodig.