Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!

Stijlvolle Solar jaloezie rolluiken in Meteren

De bewoners van deze schitterende woning in Meteren kwamen onze showroom binnen met een duidelijk verzoek. Ze wilden graag besparen op hun energiekosten en het huis in de zomer beter koel houden. Rolluiken bieden een goede oplossing voor beide wensen, maar… ze wilden niet dat het aanzicht van hun mooie huis werd verknalt. En rolluiken zijn altijd lelijk, toch? Niet dus! Deco Zonwering werkt heel bewust alleen samen met innoverende merken die hun kwaliteit hebben bewezen in de praktijk. Zodoende kunnen wij rolluiken aanbieden die niet alleen zijn voorzien van de nieuwste technologie, echter ook de meest moderne, esthetische oplossingen.

Waarom jaloezie rolluiken?

Rolluiken koop je niet voor een paar jaar. Het in een investering waar u als het goed is vele jaren van kan genieten. Voor iedereen die daarom 20 jaar geleden zich voor het laatst heeft verdiept in rolluiken hebben we wat prettige verrassingen in petto. De markt heeft in tussentijd namelijk bepaald niet stil gezeten. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld hele mooie jaloezie rolluiken verkrijgbaar. Waardoor u de lichtinval in uw woning mooier en gemakkelijker kunt reguleren. Vroeger was een rolluiken of gesloten, of open. Veel tussenstappen waren er niet. De jaloezie rolluiken zijn opgebouwd uit lamellen. Door in te stellen hoe ver u de lamellen open zet houdt u grip op de hoeveelheid daglicht dat u naar binnen laat komen. Ook ziet een jaloezie rolluik er voor de meeste mensen direct een stuk aantrekkelijker uit. Waar de rolluiken van 15-20 jaar geleden vaak wat kil oogden geeft een jaloezie rolluik een huiselijk effect.

Voordelen Solar jaloezie rolluiken

De huiseigenaren van deze woning in Meteren wilden net als de meeste van onze klanten graag een automatisch bedienbare zonwering. Volledig begrijpelijk want het verhoogd het comfort en zorgt ook nog eens voor extra veiligheid. Bent u op vakantie? Doordat u vanaf afstand de zonwering ophoog en omlaag kunt doen suggereert u dat er gewoon iemand thuis is. Inbrekers zijn, met name in de zomermaanden, op zoek naar verlaten woningen en laten uw woning dan liever links liggen. Bovendien kunt u door middel van automatische bediening gemakkelijk de rolluiken vanaf afstand naar boven of naar beneden doen wanneer de weersverandering hier om vraagt. Zo haalt u het maximale rendement uit de isolatiewaarde van uw rolluiken.

Het is mogelijk om automatisch bedienbare rolluiken aan het sluiten op uw netwerk. Maar waarom zou u? Met Solar rolluiken hoeven we niet door uw muren te boren en kabels weg te werken. Een Solar jaloezie rolluik is namelijk voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. Hiermee wekt het dus zelf de benodigde energie op die nodig is voor de bediening. Ook op regenachtige dagen! U heeft het gemak en comfort van automatische bediening maar ziet er niets van terug op uw energierekening. Een duurzame oplossing die beter is voor het milieu én uw portemonnee!

Hou kou buiten en warmte binnen!

Wist u dat de meeste warmte in uw huis via de ramen uw woning verlaat? Gemiddeld gaat zo’n 37% van de warmte op deze manier verloren. Al heeft u duurzaam glas; een raam isoleert altijd minder goed dat een geïsoleerde gevel. Een gemiddelde woning beschikt over 20 m² aan ramen. Het kan dus het hard gaan met het warmteverlies.

Solar jaloezie rolluiken zijn zowel in de winter als in de zomer zeer effectief voor het behouden van een aangename kamertemperatuur in uw woning. In de winter houdt het de kou buiten en in de zomer de warmte. In de zomer doet het exact het tegenovergestelde, zodat de airco niet hoeft te blazen. Jaloezie rolluiken bestaan uit aluminium lamellen met een isolerende schuimkern. Als u de lamellen sluit ontstaat er een warme ‘luchtbuffer’ tussen het glas en het rolluik. Dat heeft een isolerend effect. Zo veel effect zelfs, dat de isolatiewaarde met wel 10% tot 40% kan verbeteren. Dat verschil ziet u snel terug op de energierekening en behaaglijkheid in huis!

Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!
Solar jaloezie rolluiken; een duurzame en stijlvolle manier om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren!

Stijlvolle rolluiken? Het kan wel degelijk!

Solar jaloezie rolluiken zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kunnen we de zonwering naar uw wens helemaal samenstellen. Bij deze woning in Meteren is gekozen voor donkere, smalle omkasting en geleiders, gecombineerd met zilveren lamellen. Ziet u solar jaloezie rolluiken ook wel zitten voor uw woning, maar wilt u graag andere kleuren of een andere vorm omkasting? Geen probleem! In onze showroom in Heesch hebben we de producten in het echt. Dat oordeelt toch gemakkelijk dan vanaf een scherm. Kom binnen wanneer het u uitkomt of maak van te voren even een afspraak als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten tijd heeft voor een persoonlijk advies gesprek. We beschikken over jarenlange kennis en ervaring en geven u eerlijk advies. We vinden graag ook voor u een zonwering waar u weer véle jaren van kan genieten!