Somfy

Somfy, onze partner voor slim wonen

Automatiseringsoplossingen voor in uw huis

Op het gebied van huisautomatisering werken wij samen met Somfy. Somfy is een gerenomeerd merk in de markt voor automatiseringsoplossingen in huis. Daarom voert Deco Zonwering elektrische zonwering en rolluiken graag uit met een betrouwbare Somfy motor. Deze motor kan dankzij de Somfy Smart Home applicatie direct bediend worden vanaf uw smartphone of tablet. Dit geldt voor alle aangesloten Somfy producten. Denk dus naast zonwering en raamdecoratie ook aan verlichting, Velux producten en uw thermostaat. Door middel van deze applicatie van Somfy staat u altijd in verbinding met uw huis!

Somfy is een internationale producent, actief in 60 landen. Het bedrijf is wereldleider in automatiseringsoplossingen voor het openen en sluiten van deuren en ramen in woningen en utiliteitsgebouwen. De Somfy-groep leidt al meer dan 45 jaar de verbetering van de leefomgeving door middel van automatisering, door het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor comfort, veiligheid, energiebesparing en persoonlijke autonomie. Kortom; een zeer betrouwbare en ervaren partner van Deco Zonwering.

Deco Zonwering is gecertificeerd Somfy Expert

Als gecertificeerd Somfy expert kan Deco Zonwering de volledige automatisering van uw huis realiseren. In een korte tijd zijn wij in staat om uw woning om te bouwen in een slimme omgeving die met uw meewerkt.  Deco Zonwering creëert samen met Somfy een woonomgeving die u van alle gemakken voorziet. Het veilige en slimme systeem van Somfy reageert slim op uw manier van leven en is constant bezig met het welzijn en de veiligheid van u en uw dierbaren.

Voor het gebruik installeren wij één van de volgende drie boxes; de TaHoma box, TaHoma Switch of de Connexoon. Deze boxes fungeren als ‘commandocentrums’ van waar uit alle aangesloten producten met elkaar communiceren. Welke box de beste is in uw situatie adviseren we u nadat we met u in gesprek zijn geweest over uw wensen en eisen. De apparaten zijn zeer goed beveiligd. Ze voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen waardoor hackers en ongewenste indringers op afstand blijven!

Onze gecertificeerde installateurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze en komen het volledige installatieproces bij u thuis in orde maken.

Veiligheid met Somfy

Wanneer u op zoek bent naar gebruiksvriendelijke en slimme oplossingen voor uw huisbeveiliging heeft Somfy gegarandeerd een passende oplossing voor u in het assortiment. Deze zijn altijd eenvoudig te bedienen. Alle Somfy beveiligingsproducten werken op intelligente wijze samen. Op deze manier kan Somfy u een smart beveiligingsaanbod aanbieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alarmsystemen te combineren met de binnen- en buitencamera’s van Somfy. U kunt uw veiligheidssysteem verder uitbreiden door uw rolluiken aan het beveiligingssysteem te koppelen. Naast inbraak beveiliging kan Somfy ook beveiligen en waarschuwen tegen gevaren in en rond de woning.

Zo is uw huis te beveiligen tegen brand, overstromingen en stroomuitval met de detectoren van Somfy.