Vrijstaand Terrasscherm

Een vrijstaand terrasscherm is de ideale bescherming tegen zon en regen als er geen vaste montage aan een wand mogelijk is. Er zijn diverse vormen van vrijstaande zonweringen.

Een vrijstaand terrasscherm zoals de Boxmobile van Stobag of de Lucca V810 van Verano heeft vaste of verrijdbare staanders waaraan twee zonneschermen gemonteerd worden. De maximale breedte uit een stuk is zes meter en de maximale uitval is maarliefst zeven meter! Hiermee kunt u dus 42 vierkante meter overspannen.

De staanders zijn op diverse manieren te monteren. Van een eenvoudige bodemhuls voor montage in de grond tot een speciaal voor deze toepassing gemaakte T-voet, zodat het systeem ook nog te verplaatsen is of op wielen zodat het verrijdbaar is!

Liever een systeem met vier staanders? Dat kan weer met de Cortona V805 van Verano of met de Melano zonwering van Stobag, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals handbediend of elektrisch, eventueel met afstandbediening. Wij kunnen onze schermen eveneens uitvoeren met een dimbare terrasverwarming of verlichting.

Desgewenst komen wij met stalen van de terrasschermen naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.

Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties