Vrijstaande terrasscherm

Wanneer de temperaturen in het land steeds warmer en warmer worden, kiezen de meeste mensen er voor om verkoeling te zoeken onder een terrasoverkapping, in welke vorm of maat dan ook. Alles om de brandende zon even te ontwijken en zelf toch nog te kunnen genieten van de heerlijke buitenlucht. Een vrijstaand terrasscherm is de ideale bescherming tegen de zon voor mensen met een groter terras of waarbij de gevel geen ruimte biedt voor een zonnescherm.

Overkapping door gehele tuin

Beschikt u over een ruime tuin met een prachtig terras? Dan is een vrijstaand terrasscherm uitermate geschikt als zonwering. Parasols bieden vaak niet voldoende beschutting bij een groter terras, zeker niet als ook de zon nog eens draait. Een vrijstaand terrasscherm kan 42 vierkante meter overspannen en biedt dus volledig wering tegen de zon. Daarnaast is een vrijstaand terrasscherm flexibeler in gebruik. Een vrijstaande terrasoverkapping zoals de Bavona van STOBAG is ook een goed alternatief.

Verplaatsbaar terrasscherm

Het assortiment van terrasschermen binnen Deco kent exemplaren met vaste en verrijdbare staanders. Aan de twee staanders zijn twee zonneschermen gemonteerd met een maximale breedte van zes meter en maximale uitval van zeven meter. De staanders hebben beide een T-voet, waardoor ze stevig blijven staan en mogelijk uitgerust kunnen worden met wielen om het verplaatsen nog eenvoudiger te maken.

Referenties

Bekijk hier onze opgeleverde projecten en lees de ervaringen van onze klanten.