Brel of Somfy voor uw automatische zonwering?

Nu de lente eindelijk zijn intrede doet, snakken we massaal naar wat heerlijke uurtjes in de zon. Dat die zon over een maand alweer zo fel kan zijn, dat een beetje schaduw een welkome afwisseling is, kunnen we ons nu bijna nog niet voorstellen. Maar als u tegen die tijd van comfortabele automatische zonwering wilt genieten, dan is het slim om nú een bezoekje te brengen aan onze showroom. Heeft u zich al eens verdiept in automatische zonwering? Dan heeft u vast al wat merken voorbij zien komen. Bijvoorbeeld Brel en Somfy; beide bekende merken van automatisering voor zonwering en smart home-oplossingen. Deco Zonwering kiest al jaren heel bewust voor het merk Somfy. Waarom? Dat vertellen we u graag.

Brel versus Somfy

Nationaal versus internationaal

Somfy is al meer dan 50 jaar een internationaal, gerenommeerde producent van automatiseringsoplossingen voor zonwering. Met meer dan 116 dochterondernemingen in 59 landen en bijna 7.000 medewerkers is Somfy de marktleider op het gebied van automatisering in zonwering en smart home-oplossingen. Dat maakt Somfy een heel ervaren en betrouwbare partner. De smart home producten van Somfy vonden al hun weg naar ruim 50 miljoen huishoudens wereldwijd. Brel daarentegen heeft de charme van een kleine Nederlandse onderneming, opgericht in 2010. Met een tiental medewerkers levert Brel vooral besturingen voor zonwering in Nederland.

  • Een stobag rivera terrasdak - terrasoverkapping

Innovatie door Somfy

Somfy innoveert al ruim 50 jaar en blijft dit doen. Van de eerste rolluikmotor die het einde van de draaihendel inluidde, tot de smart home-toepassingen van vandaag. Elke dag opnieuw stelt het bedrijf zich het huis van de toekomst voor. Nóg beter doordacht, comfortabeler en veiliger. Vooral duurzaamheid is daarbij een belangrijk aspect. Innovaties van vandaag moeten bijdragen aan een beter leven en welzijn in de toekomst.

Garantie en kwaliteit

Somfy biedt langere garantie op de motoren dan Brel. Somfy biedt zeven jaar fabrieksgarantie op de solar oplossing. Bij Brel is de garantie altijd vijf jaar. Maar wat voor ons echter nog zwaarder telt, is de bewezen betrouwbaarheid van Somfy. In alle jaren dat wij dit merk leveren, hebben we nog nooit problemen ervaren. Met Somfy blíjft de automatisering even soepel en geruisloos als op dag één. Ook tot ver na de garantieperiode. En omdat het oog ook wat wil, is het fijn om te weten dat Somfy er echt uitspringt als het gaat om het mooie, strakke design.

Somfy, omdat we gaan voor bewezen kwaliteit

Als specialist in zonwering willen we u alleen het beste van het beste bieden. Daarom kiezen we voor innovatieve merken die zich al jaren bewezen hebben in de praktijk. Omdat Brel een wat jonger merk is, valt onze keuze daarom op Somfy. Met Somfy kunnen we u met ons hand op het hart garanderen dat u een op en top betrouwbaar product krijgt waar u jarenlang plezier van heeft.

Somfy biedt met TaHoma systeem extra gemak

Met het Somfy TaHoma Switch automatiseringssysteem bedient u al uw elektrische zonwering, rolluiken en raamdecoratie met de handige app, ook op afstand. Maar ook uw verlichting, Velux producten en thermostaat kunt u prima aansluiten op uw Somfy TaHoma Switch systeem. Geen zorgen dus als u een keer van huis bent en uw zonwering niet heeft gesloten terwijl er onverwacht een onweersbui op komst is.

bedien alle automatisering in huis eenvoudig via 1 knop - Deco Zonwering biedt de service van TaHoma

Meer weten over het TaHoma Switch systeem van Somfy? Lees dan ons artikel ‘De TaHoma Switch, bedien alles met 1 knop‘.

De mogelijkheden van Somfy zijn legio

Automatisch bedienbare zonwering kent een enorme groei. Logisch, want automatische bediening biedt veel mogelijkheden. Op de eerste plaats natuurlijk het gemak ervan. Als u wilt, kunt u naast uw zonwering tal van andere apparaten in uw huis aansturen met Somfy Smart Home, van camera’s tot thermostaat. Daarnaast kunt u verschillende situaties voorprogrammeren op basis van temperatuur, weertype en tijdstip op de dag. Zonwering die direct inklapt als het gaat waaien of regenen, of gordijnen die open gaan als u wakker wordt?Het kan allemaal met Somfy Smart Home.

Met de automatische bediening van Somfy regelt u bovendien makkelijk de binnentemperatuur van uw woning: in de zomer heerlijk koel, in de winter comfortabel warm en energiebesparend bovendien. Daarnaast beschermt u uw huis beter tegen inbraak door altijd de illusie te wekken dat u thuis bent. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Bekijk alle mogelijkheden van Somfy

De voordelen van Somfy ten opzichte van Brel

  • Zeven jaar fabrieksgarantie
  • Bewezen kwaliteit; Deco Zonwering werkt al jarenlang met dit merk
  • Innovatief merk dat voorop loopt in ontwikkelingen
  • Met inzet van TaHoma systeem zijn alle automatisering in huis met 1 knop te bedienen
  • Diversiteit aan mogelijkheden; kies wat bij u past
  • Internationaal marktleider; dat word je niet voor niets

Inspiratie uit de praktijk

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. In ons portfolio ziet u vele voorbeelden van projecten waarbij we gebruik hebben gemaakt van Somfy. Bekijk de mogelijkheden en laat u inspireren door uw Somfy Expert. Benieuwd hoe we het wooncomfort ook voor u kunnen verhogen? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Heesch. Hier kunnen we u alle oplossingen in het echt laten zien en op basis van uw specifieke situatie een gepast advies uitbrengen.