De TaHoma Switch, bedien alles met één knop

Onze huizen worden steeds slimmer. Bijvoorbeeld met automatische rolluiken, gordijnen, verlichting en camera’s. Maar hoe bedien je ze zonder overal losse afstandbedieningen te hebben liggen? Daar heeft Somfy een oplossing voor gevonden: de TaHoma Switch. Deze verbindt al uw Somfy producten en andere grote merken, zodat u ze vanaf één plek kunt bedienen. Deco Zonwering werkt al jaren samen met het betrouwbare merk Somfy en biedt u met dit nieuwe product nóg meer wooncomfort. 

Hoe werkt de TaHoma Switch?

De TaHoma Switch van Somfy is een slimme bediening die het mogelijk maakt om al uw Somfy apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Het handige apparaat werkt met meer dan 280 apparaten van Somfy en andere grote merken. Met een simple druk op de knop kunt u alle producten beheren die aangesloten zijn op de TaHoma Switch. Dit zorgt voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort. De TaHoma switch maakt het zelfs mogelijk om deze apparaten te bedienen met een intuïtieve app die te installeren is op zowel smartphone als tablet. Met deze app kunt u vanaf de bank alle functies van uw slimme huis bedienen.

bedien alle automatisering in huis eenvoudig via 1 knop - Deco Zonwering biedt de service van TaHoma
bedien alle automatisering in huis eenvoudig via 1 knop - Deco Zonwering biedt de service van TaHoma

De voordelen van de TaHoma Switch

  • Voor elke woning geschikt: Het type gebouw, interieur en de ruimte hebben geen invloed op de TaHoma Switch. Het product is klein en discreet en daardoor overal te plaatsen. De TaHoma werkt ook op Wifi en heeft daarom geen internetkabel nodig.
  • Geschikt voor elke bewoner: Het maakt niet uit wat uw dagelijkse routines zijn. De knoppen zijn gemakkelijk aan te passen zodat u de scenario’s kunt samenstellen die het beste bij uw levensstijl passen. De apparatuur die u wilt gebruiken is te activeren zoals u dat wilt. Dit kan via de lokale bediening, spraakbediening of de app.
  • Aan te sluiten op meer dan 280 apparaten: De TaHoma Switch wordt niet beperkt door het niveau of de technologische staat van uw huisapparatuur en werkt niet alleen met Somfy, maar ook met andere merken.
  • Nieuwe apparaten zijn makkelijk toe te voegen: Nieuwe apparaten sluit u in een handomdraai aan op de TaHoma Switch.

Automatisch bedienbare zonwering en terrasoverkapping

Zonwering 

Bij Deco Zonwering bieden we de mogelijkheid uw zonwering en terrasoverkapping te automatiseren, via het netwerk of met zonne-energie via geïntegreerde solar panelen. Ook deze automatische zonwering is te verbinden met een TaHoma Switch. Hierdoor kunt u vanuit uw woning eenvoudig uw terrasoverkapping of zonwering bedienen. Bij Somfy kunt u de zonwering bovendien koppelen aan sensoren. Deze sensoren zijn in staat om de temperatuur te meten, maar ook; zon, regen en wind. Bij lage temperaturen en neerslag gaat het scherm dan automatisch dicht. Wanneer de zon dan weer tevoorschijn komt en de temperaturen stijgen, gaat het scherm weer open. Dit is via de TaHoma Switch natuurlijk helemaal afstelbaar naar persoonlijke voorkeur. U kunt de zonwering via de TaHoma Switch zelfs bedienen met spraak. Als u bijvoorbeeld ‘zomeravond’ als opdracht geeft, kan de zonwering zich automatisch aanpassen.

Terrasoverkapping

De automatisering die mogelijk is bij zonwering geldt natuurlijk ook voor een terrasoverkapping of pergola. Die bedient u makkelijk met uw tablet of smartphone, zodat u lekker kunt blijven zitten terwijl de terrasoverkapping zich aanpast aan uw voorkeur. De terrasoverkapping heeft nog enkele aspecten die gemakkelijk automatisch uit te voeren zijn, bijvoorbeeld de lamellen, verlichting, muziek en de verwarming. De TaHoma Switch regelt het allemaal.

bedien alle automatisering in huis eenvoudig via 1 knop - Deco Zonwering biedt de service van TaHoma

Slimme en duurzame woning met de TaHoma Switch en Somfy

Met de TaHoma Switch verbindt u allerlei Somfy producten via een ‘commandcentrum’. In essentie voegt u dan alle losse aspecten samen om er een slim geheel van te maken. Het is dus mogelijk om met de TaHoma Switch een slimme woning te bouwen. Hier zitten een hoop voordelen aan:

  • Het leven gemakkelijker maken: Het doel van een TaHoma Switch is het vereenvoudigen van het dagelijks leven. De gebruiksvriendelijke en eenvoudige functies die aangepast zijn aan uw leven moeten ervoor zorgen dat u tijd overhoudt.
  • Betere energie-efficiëntie in huis: Door een slimme verwarming in combinatie met zonwering, gordijnen, rolluiken en de sensoren van de TaHoma Switch kunt u de temperatuur in huis zo efficiënt mogelijk regelen, waardoor de stookkosten omlaag gaan. Het is bovendien mogelijk om uw zonwering te laten werken op zonne-energie. Dat is nog voordeliger.
  • Veiligheid: Met het toevoegen van camera’s en sensoren krijgt u een melding als er iets in of rond het huis gebeurt. Hiermee heeft u meer controle over de veiligheid en beveiliging in en rondom uw huis.

Meer informatie over automatisering?

Deco Zonwering is dé specialist voor geautomatiseerde zonwering en terrasoverkappingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van automatisering, eventueel in combinatie met een systeem op zonne-energie? Het slim uitrusten van uw terrasoverkapping of zonwering is een investering waar u jarenlang profijt van heeft. Wij adviseren u graag over het juiste automatiseringssysteem voor uw rolluiken, screens of terrasoverkapping. Kom langs bij ons in de showroom in Heesch of neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De koffie staat voor u klaar!