3 knusse interieur ideeën voor in de winter

Na een geweldige zomer staat nu toch echt de winter voor de deur. Buiten is het donker en koud. En binnen hoort u de wind en regen zacht tegen het raam tikken. Niets heerlijkers om dan warm binnen te zitten met een goede kop chocolademelk.

Helaas verandert een groot raam in de winter al snel in een donkere spiegel. En daar is niets gezelligs aan! Daarom geven we u graag wat tips om een knusse sfeer in huis te brengen met de juiste raambekleding.

Raamdecoratie in de winter

3 interieur ideeën voor een knusse winter:

Overgordijnen

Gordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook perfect voor het maken van een gezellige sfeer in huis. Overgordijnen met warme tinten geven de ruimte een intieme sfeer. Precies wat we nodig hebben met dit donkere weer! Met kleur en een dubbele gordijnstof creëert u in een mum van tijd een luxe en warme uitstraling. In onze collectie vindt u daarom effen natuurlijke en contrasterende overgordijnen, maar ook trendy prints.

Tip:

Door de kleur van de overgordijnen af te stemmen op de muren in de kamer ontstaat er een knusse en warme sfeer. Voor meer dimensie in een ruimte kunt u juist het beste kiezen voor een contrasterende kleur overgordijnen!

Vitrage

Met vitrages en inbetweens brengt u sfeer in huis. Het zijn dunne en vaak wat transparante stoffen die in de zomer voorkomen dat er fel zonlicht naar binnen schijnt. In de winter zorgen ze er juist voor dat voorbijgangers en nieuwsgierige buren niet zomaar naar binnen kunnen gluren. We branden ’s winters een kaarsje of wat extra licht om het binnen gezellig te maken. Maar omdat het zo donker buiten is en binnen zo verlicht kijkt men ook veel makkelijker binnen! Om ervoor te zorgen dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken en toch uw privacy te bewaren zijn vitrages de perfecte oplossing.

Houten jaloezieën

Natuurlijke materialen gaan heel goed samen met een warme wintersfeer in huis. Een simpele rieten mand of wollen kleed om onder te kruipen kunnen het verschil al maken. Prachtige houten jaloezieën voor de ramen maken het helemaal af!

Meer informatie?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste raamdecoratie? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom! Onze specialisten helpen u graag.