Houd muggen buiten met stijlvolle hordeuren en horramen

Of het nu zoemende nachtmerries zijn die u wakker houden of jeukende bulten die uw dag verpesten; muggen kunnen een ware plaag vormen in huis. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze vervelende insecten buiten de deur te houden, variërend van muggensprays en elektrische vliegenmeppers tot klamboes en raamhorren.

Muggensprays bieden directe bescherming, maar kunnen chemische stoffen bevatten en hebben een tijdelijk effect. Elektrische vliegenmeppers zijn handig om individuele muggen te doden, maar kunnen tijdrovend en ineffectief zijn bij grotere aantallen. Klamboes zijn een klassieke optie om uw bed te beschermen, maar belemmeren soms de luchtcirculatie en kunnen onpraktisch zijn. Raamhorren zijn een populaire keuze, omdat ze muggen effectief buiten houden terwijl u toch kunt genieten van frisse lucht. Met diverse typen, zoals plissé hordeuren en horramen, bieden ze een duurzame en stijlvolle oplossing voor het weren van muggen en andere insecten, zonder dat u concessies hoeft te doen aan comfort en functionaliteit.

Hordeuren en horramen; een duurzame en effectieve oplossing

Hordeuren en horramen vormen een uiterst effectieve en stijlvolle manier om muggen uit uw huis te weren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw deuropening of schuifpui. Of u nu een standaardmaat nodig heeft of een afwijkende afmeting; een echte specialist heeft gegarandeerd een plissé hordeur of horraam dat past. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u kan kiezen voor een hordeur die perfect bij de uitstraling van uw woning past.

Deco Zonwering levert horren in diverse soorten en maten, zoals:

In onze showroom in Heesch kunnen wij u de diverse opties tonen, meer uitleg geven en voorzien van het juiste advies voor uw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wel frisse lucht, geen muggen in huis

Er zijn diverse anti-muggensprays beschikbaar die zeer effectief kunnen zijn in uw strijd tegen de aanwezigheid van muggen. Het nadeel is dat deze sprays vaak gepaard gaan met geur waar u zelf net zo goed niet vrolijk van wordt. Daarnaast is het vrijwel altijd een chemische substantie die in de lucht wordt verneveld.

Met een hordeur of horraam worden insecten geweerd, terwijl de frisse lucht gewoon doorgelaten wordt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afsluiten van ramen en deuren om muggen buiten te houden, wat resulteert in een benauwde en warme woonruimte. Met hordeuren en horramen kunt u genieten van een goed geventileerde woning, terwijl de muggen buiten worden gehouden.

Eenvoudige montage zonder beschadiging aan uw kozijn

Plissé hordeuren en horramen zijn gemakkelijk te monteren zonder ingrijpende aanpassingen aan uw raam- of deurkozijn. Dit betekent dat u uw huis kunt beschermen tegen muggen zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van esthetiek of functionaliteit. De hordeuren en horramen zijn ontworpen om gemakkelijk te openen en sluiten, zodat u moeiteloos kunt genieten van frisse lucht terwijl de muggen buiten blijven.

Plissé hordeur Unilux Uden
Raamhor Unilux Uden

Gemakkelijk schoon te houden

Plissé hordeuren en horramen zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met een zachte borstel of stofzuiger om het gaas vrij te houden van stof en vuil. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

Horren houden alle insecten tegen

Een muggensteek is irritant, maar als u allergisch bent voor wespen wilt u waarschijnlijk deze beestjes nog veel liever uit uw huis weren. Spays, anti-muggenlampen en geurkaarsen zijn vaak alleen effectief bij het weren van muggen. Horren houden daarentegen alle insecten tegen. Vliegen, wespen, muggen; ze mogen allemaal buiten blijven!

Nadeel van een hor

Heeft een hor ook nadelen? Ja, als uw hor niet aan de juiste kwaliteitseisen voldoet wel. Een veelgehoord irritatiepunt rondom een hordeur of horraam is vastzittend of versleten gaas. Na verloop van tijd kan het gaas van een hordeur of horraam zijn veerkracht verliezen of beschadigd raken door intensief gebruik, huisdieren of andere factoren. Hierdoor kan het gaas vast komen te zitten, scheuren of zelfs volledig losraken. Tja en dan heeft zo’n hor natuurlijk niet veel effect meer.

Kies een hor die écht effectief en duurzaam is

Een hordeur of horraam hoeft geen enorme investering te zijn. Maar onderschat niet hoeveel verschil de juiste kwaliteit maakt. Deze producten zijn met stuntprijzen te vinden, maar die prijzen zijn met een reden laag. De hor sluit al snel niet meer volledig, gaat niet meer soepel open en dicht of vertoont scheurtjes. Daardoor is de hor snel weer aan vervanging toe. Goedkoop wordt daardoor al snel duurkoop.

Deco Zonwering biedt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit waar wij vol achter kunnen staan. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. We leggen u graag uit waaraan het verschil in kwaliteit terug te zien is. We bieden hor oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties. Van dakraam tot schuifpui, in een zeer brede range aan afmetingen. Zo hebben we gegarandeerd ook de juiste hor voor u!