Oktober is Woonmaand: tijd voor een nieuw interieur!

Het is oktober, de temperaturen nemen af en de dagen worden korter. Perfect weer om ’s avonds lekker op de bank te kruipen en dan het liefste in een huis met een interieur waar u verliefd op bent. Een gezellig huis, helemaal naar uw zin, zodat thuis ook écht thuis is.

Dé maand om inspiratie op te doen

Is uw interieur nog niet helemaal naar uw zin of toe aan wat opfrissing? Dan hebben we goed nieuws! Van oudsher is oktober namelijk dé woonmaand van Nederland, het is de periode waarin alle winkels en merken hun nieuwe collecties, kleuren, inspiratie en trends presenteren. De maand waarin veel woonevenementen zoals Dutch Design Week plaatsvinden en waar veel woonwinkels met scherpe aanbiedingen komen. Kortom, oktober is de perfecte maand waarin uw droominterieur eindelijk gerealiseerd kan worden!

Voor ieder interieur een oplossing

Bij een droominterieur hoort natuurlijk de mooiste raambekleding en raamdecoratie, en daarvoor moet u bij Deco Zonwering zijn! Zo kunt u dit najaar bijvoorbeeld kiezen voor vlinderjaloezieën, de nieuwste vorm van raambekleding. Met deze veelzijdige combinatie tussen jaloezie en plissé bedient u gemakkelijk de intensiteit en inval van het licht in uw woning. Of bent u op zoek naar een oplossing voor dat ene lastige raam waarvoor u nog geen passende raambekleding heeft gevonden? Kies dan voor een plissé, de raambekleding die bij ieder raam past, maar ook een sfeervolle en decoratieve uitstraling heeft! Tegenwoordig zijn plissés bedienbaar zonder koordjes, wat zorgt voor een strakke uitstraling in uw woning. De vlinderjaloezie en plissé zijn een hele kleine greep uit het brede assortiment van Deco Zonwering. Of u nu op zoek bent naar rolluiken, gordijnen, overkappingen of hordeuren, Deco Zonwering heeft voor iedere woonwens een passend product.

Kom eens een kijkje nemen in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een bezoek aan onze showroom in Heesch waar u alle producten kunt bezichtigen! Met een breed aanbod van merken, kleuren, materialen en verschillende prijsklassen is een bezoekje aan de showroom van Deco Zonwering gegarandeerd een succes. In de showroom kunt u onder het genot van een kopje koffie rustig alle producten en opties bekijken en op ware grootte ervaren. Onze werknemers nemen graag de tijd om te kijken welke producten het meest geschikt zijn voor uw woonwensen. Met onze jarenlange ervaring wordt u altijd voorzien van het beste advies.

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan komen we de producten netjes bij u thuis monteren. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe interieur!

Meer informatie?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar uw woonwensen en geniet u deze maand nog van een nieuw interieur! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.