Raambekleding ideeën voor de Lente

De zon laat zich weer zien en dat betekent dat de ramen weer lekker open kunnen! Het frisse lente briesje waait weer door het huis en dat zorgt voor een aangename temperatuur. Het enige nadeel van deze openstaande deuren en ramen zijn de vliegende insecten die op deze manier vrij toegang krijgen tot uw woning. Vervelend, want de meeste vliegende insecten houden we toch echt liever buiten! Raambekleding beperkt voor een (groot) gedeelte de toegang voor insecten, maar om alle insecten buiten te houden adviseren wij toch horren voor uw ramen en deuren.

In het meest ideale geval zorgt uw raambekleding ervoor dat frisse lucht kan doorwaaien maar insecten buiten blijven. Er zijn verschillende opties, we vertellen u er graag alles over!

Vertical Strings

Niet alleen mooi maar ook super praktisch. Vertical Strings bestaan uit smalle lamellen die u niet alleen open en dicht kunt schuiven maar ook kunt kantelen. Deze functie zorgt er ten eerste voor dat insecten niet de kans krijgen om binnen te dringen en ten tweede zorgen Vertical String ervoor dat niemand binnen kan kijken. Ideaal en veilig! Deze raambekleding is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zo is er voor ieder interieur een passende kleur. Vertical Strings zijn niet alleen functioneel maar ook makkelijk te bedienen, handmatig of elektrisch? Beide is mogelijk!

Duo rolgordijnen

Onbekend voor u? Dat kan! Duo rolgordijnen zijn namelijk de nieuwste en modernste vorm van raamdecoratie. Ook hier geldt, praktisch en stijlvol! Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit lichtdoorlatende én doorzichtige stroken. Deze twee materialen zorgen ervoor dat u het zicht naar buiten kan creëren en het zicht naar binnen kan belemmeren. Wilt u het zicht naar buiten creëren? Dan kunt u het beste kiezen voor de open stand, dit doet u door twee doorzichtige stroken voor elkaar te plaatsen. Wilt u het zicht naar binnen belemmeren? Dan kunt u het beste kiezen voor de gesloten stand, dit doet u door een lichtdoorlatende en doorzichtige strook te combineren.

  • Raambekleding Lente

Paneelgordijnen

Deze langwerpige verticale banen (paneelgordijnen) bedekken uw hele raam van plafond tot vloer. Wilt u de kamer voorzien van licht? Dan kunnen de verticale banen heel gemakkelijk achter elkaar geschoven worden. Deze vorm van raambekleding is vooral heel praktisch bij schuifpuien, grote ramen of openslaande deuren. De paneelgordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, voor ieder wat wils! 

Plissé

Heeft u schuine ramen of koepels? Dan weet u hoe lastig het is om voor deze ramen de juiste raambekleding te vinden. De oplossing is plissé gordijnen! De veelzijdigheid van deze gordijnen is het grote voordeel. Deze gordijnen passen bij ieder raam, zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en ogen niet alleen stijlvol maar ook decoratief. Ten slotte is de bediening van plissé gordijnen af te stemmen op de wensen van de klant. Wilt u een koordloze bediening? Geen enkel probleem!

Elektrische vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn super populair en dat is niet voor niets! De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vouwgordijnen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Wilt u vouwgordijnen zonder kieren? Dat kan, bij Deco kunt u namelijk vouwgordijnen tot tien meter breed bestellen! Minder bekend zijn de elektrische vouwgordijnen, bedienbaar door middel van een schakelaar of afstandsbediening (merk: Somfy). Heeft ons assortiment niet het gewenste patroon? Ontwerp uw vouwgordijnen dan zelf! Uniek en helemaal naar wens.

Meer informatie over raambekleding?

Raambekleding kiezen is moeilijk. Vooral omdat er veel verschillende en vergelijkbare keuzes zijn. Heeft u advies nodig? Wij houden ervan om onze kennis te delen! Neemt contact met ons op, dan staan wij voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.