De voordelen van een plissé hordeur

Plissé hordeuren brengen veel voordelen met zich mee. In deze blog hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet. 

Wat is een plissé hordeur?

Een plissé hordeur is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Het vouwt zichzelf op en ontvouwt zichzelf ook weer. De plissé hordeur blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet vanzelf terug. Daarnaast is de ondergeleider slecht 3mm hoog en dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hierdoor is de hordeur zelfs door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen!

  • Voordelen Plissé hordeur

Voordelen van een plissé hordeur

Een plissé hordeur heeft veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

1. Insecten blijven buiten
Plissé hordeuren houden alle insecten buiten. Zo kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke frisse lucht, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beestjes in huis.

2. Tegen hooikoorts
Hooikoorts is ontzettend vervelend, helemaal wanneer u er zelfs in huis niet van af komt! Dankzij horren met extra fijne mazen kunnen zelfs pollen en stofdeeltjes niet naar binnen vliegen. Hierdoor hebben hooikoortspatiënten binnen geen last meer van hooikoorts!

3. Eenvoudig en veilig te bedienen
Plissé hordeuren vouwen zich eenvoudig op, maar klappen niet vanzelf weer uit. Hierdoor zijn ze zelfs door kinderen eenvoudig te bedienen. Daarnaast worden ze gemonteerd met een ondergeleider van slecht 3mm waardoor ze veilig te gebruiken zijn met rolstoelen en rollators.

4. Mooie uitstraling
In tegenstelling tot andere horren bieden deze plissé hordeuren een stijlvolle oplossing. Ze zijn mooi afgewerkt en passen in ieder interieur. Zelfs bij grotere deuren!

5. Dubbele hordeur
Zo komen we aan bij het laatste voordeel. Want plissé hordeuren zijn ook prima te monteren op dubbele tuindeuren. En met een XL uitvoering kunnen we zelfs een opening van 4 meter afsluiten!

Meer informatie over hordeuren?

Gaat u voor kwaliteit die ook nog eens voordelig is? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.