Zonwering op zonne-energie

Het kan niet toepasselijker; zonwering op zonne-energie! Het aantal elektrische zonweringen blijft stijgen en daarbij zagen wij een nieuwe trend. Steeds vaker wordt er namelijk zonwering op zonne-energie aangevraagd. Een perfect antwoord op de steeds grotere vraag naar duurzaamheid van woningen. En om verschillende redenen zijn wij van Deco Zonwering daar ontzettend blij mee. Wij zullen u in dit blogbericht uitleggen waarom!

Hoe werkt zonwering op zonne-energie?

Te beginnen bij de werking van solar rolluiken, solar jaloezieën of solar screens. De zonwering op zonne-energie behoort tot de elektrische zonwering en kunt u gewoon gebruiken zoals u mogelijk al gewend bent. Deze zonweringen zijn alleen uitgerust met een zonnepaneel die we aan de bovenkant inbouwen. En in plaats van dat de zonwering wordt aangesloten op uw netstroom, bedient u deze met de opgewekte zonne-energie en de draadloze afstandsbediening (Somfy).

  • Zonwering duurzaam zonnepanelen

Voordelen van zonwering op zonne-energie

Zonweringen in het algemeen bieden al veel voordelen. Zo reguleert u in de zomer makkelijk de warmte in huis, heeft u altijd controle over de hoeveelheid licht die u binnen laat komen en u bepaalt hoeveel zicht u nieuwsgierige ogen biedt. Maar op het gebied van zonwering op zonne-energie zijn er nog een aantal voordelen te benoemen. Dit zijn de beste drie:

1. Financieel voordelig

Ondanks dat de zonwering op zonne-energie wat duurder is in de aanschaf bespaart u toch op uw kosten! Omdat onze zonwering voor 100% op zonne-energie werkt bespaart u op uw energiekosten. Bovendien neemt de waarde van uw woning toe dankzij een beter energielabel dat aangeeft hoe ‘groen’ uw huis is! Daarnaast is de montage eenvoudig en maakt u dus ook makkelijk de overstap naar een milieuvriendelijke zonwering.

2. Geen bedrading

Omdat deze zonwering volledig werkt op zonne-energie en een handige afstandsbediening, is er geen lelijke bedrading nodig die naar binnen moet worden verwerkt. De zonwering is eenvoudig te monteren zonder gedoe van bedrading en aansluiting op het elektriciteitsnet.

3. Milieuvriendelijk

Met zonwering op zonne-energie laat u de natuur het werk doen. De zon is een gratis en duurzame energiebron. De aanschaf van een zonwering op zonne-energie is een kleine stap maar levert grote voordelen op, niet alleen voor u, maar ook voor de wereld om ons heen. Een eenvoudige manier om uw steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Meer informatie over milieuvriendelijke zonwering?

Wilt u meer weten over zonwering op zonne-energie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.