Trendy aluminium jaloezieën in Heesch

Onlangs werden wij door een klant benaderd met de vraag of wij hun woning konden voorzien van aluminium jaloezieën. Natuurlijk kunnen wij dat! Dus zo gezegd, zo gedaan. Na een bezoek aan onze showroom en persoonlijk advies was het zover. Wij zijn aan de slag gegaan en het resultaat mag er wezen.

Om het trendy interieur door te voeren in de zonwering, is er specifiek gekozen voor mat zwarte aluminium jaloezieën. Het geeft de woning een moderne en tijdloze uitstraling, precies waar de klant naar op zoek was! De matzwarte aluminium jaloezieën passen perfect bij de zwarte kozijnen. Met deze combinatie komt de binnensfeer helemaal ten goede omdat het één geheel lijkt.

Lichtinval zelf regelen

Naast het esthetisch element wilde de klant de lichtinval van de zonwering zelf kunnen regelen. Daar zijn jaloezieën de perfecte oplossing voor; de lichtinval en dus ook de mate van privacy houd je zo zelf in de hand.

Welke breedte?

Aluminium jaloezieën zijn in diverse lamelbreedtes verkrijgbaar. Ze variëren van 16 mm tot 70 mm. In dit geval heeft de klant gekozen voor een lamelbreedte van 50 mm. Met brede lamellen maak je een echt statement op het gebied van interieur. Maar gaat u liever voor iets subtieler? Kies dan een smallere lamelbreedte. Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies afgestemd op uw woonsituatie en wensen.