Solar jaloezie rolluik in Den Bosch

We hebben in Den Bosch deze prachtige solar jaloezie rolluiken mogen installeren. Daarnaast is ons gevraagd om ook een rolluik op zonne-energie te plaatsen. De combinatie van onze solar rolluiken en solar jaloezie rolluiken met kantelbare lamellen op zonne-energie zorgen voor één geheel. Binnenshuis zorgen de solar jaloezie rolluiken met de kantelbare lamellen voor sfeer als we kijken naar de lichtinval. Los van de lichtinval werken de solar rolluiken zon- en hittewerend in de zomer en isolerend in de winter.

De woning heeft een bijzonder gevel structuur, om het aangezicht te versterken wilden de bewoners een kleur die de gevel extra zou benadrukken. Er is gekozen voor de kleur 7016 antraciet. Dit vormt een mooi contrast met de lichte bakstenen gevel van de woning.

Zicht naar buiten, niet naar binnen

Een jaloezie rolluik met kantelbare lamellen geeft uw huis een moderne uitstraling. Daarnaast zijn de solar jaloezie rolluiken effectief inzetbaar om warmte te weren, maar wordt het licht en het uitzicht toch behouden. Van veel tot weinig zonlicht, veel of weinig privacy; alles is mogelijk. De combinatie van rolluiken en jaloezie rolluiken op zonne-energie vormen hier dé ideale combinatie.

Moderne kleur en elektrisch bedienbaar

Op de zeer compacte bovenbak van de solar rolluiken is een zonnecel aanwezig. Deze zonnecel is zo te plaatsen dat er maximaal energie van de zon opgenomen kan worden. De sterke accu in de bovenbak slaat deze energie op zodat ook op mindere dagen alles goed werkt. Dit is een punt van aandacht dat wij graag met u delen. De accu is in deze erg belangrijk evenals de kwaliteit van de zonnecel. Met een afstandsbediening kunnen de afzonderlijke rolluiken bediend worden. De zonwering hoeft dus niet op een stroomnetwerk aangesloten te worden. Dat betekent ook dat er geen boorwerk aan te pas hoeft te komen.

Ook zo enthousiast over,  of nieuwsgierig naar,  deze Solar jaloezie rolluiken? Informeer naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.