Jaloezie rolluiken op zonne-energie in Oss

Zelfvoorzienend leven toepassen in een woning door het toepassen van duurzame energie. Een warmtepomp en of zonnepanelen laten plaatsen kennen we al een tijdje. Ook in de buitenzonwering komen we meer en meer oplossingen met duurzame-energie tegen. Voor de bewoners in Oss mochten wij buiten jaloezie rolluiken met kantelbare lamellen op zonne-energie plaatsen. Passend bij de prachtige nieuwbouw woning in Oss.

Om de lichte gevel van het huis meer te benadrukken is er gekozen voor de kleur 7016 antraciet. Deze kleur combineert mooi met de kleur van de dakpannen, zo hebben we meer eenheid gecreëerd in het aanzicht van de woning.

Duurzame zonwering op zonne-energie

Tijdens het adviesgesprek bleek al snel dat de bewoners geïnteresseerd waren in een duurzame levensstijl en daarmee een duurzame woning in Oss te creëren. Zelfvoorzienend wonen, tot een bepaald hoogte. Zo hebben ze eerder zonnepanelen laten installeren en maken ze gebruik van een warmtepomp. Met de keuze voor buitenzonwering op zonne-energie zetten ze weer een stap in een zelfvoorzienende woning.

Showroom en advies op maat

Bij het verduurzamen van een woning komt veel bij kijken en zijn investeringen niet flauw. De bewoners wilden kwaliteit en persoonlijk advies afgestemd op hun behoeften, de mogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom, waar wij alles kunnen demonstreren, met een persoonlijk advies gesprek gaf ze het vertrouwen dat wij de juiste partij waren. Daar zijn we trots op.

Zonne-energie in buitenzonwering

Wat past er beter bij een duurzame levensstijl dan zonwering op zonne-energie? Oftewel: solar zonwering.

Naast energiebesparing, de solar jaloezie rolluiken zijn zelfvoorzienend, zijn deze solar jaloezie rolluiken gemaakt van kwalitatief duurzaam materiaal? In onze showroom kunnen wij u een breed aanbod van solar zonwering oplossingen laten zien.

Het solar paneel is op de bovenbak geplaatst voor een optimale opname van zonne-energie. De solar zonwering is eenvoudig te bedienen is met behulp van een afstandsbediening. Er is geen koppeling met het stroomnetwerk nodig, ook niet in de winter. Verder is deze buitenzonwering in de zomer warmte werend en in de winter houden ze de kou buiten. Zo heeft u er het hele jaar plezier van!

Bubendorff solar oplossingen

Veel van onze solar zonwering wordt door Bubendorff geleverd. Door de jarenlange ervaring en de kennis die is opgedaan, staat deze leverancier garant voor kwalitatieve solar zonwering systemen.

Meer weten?

Heeft u solar jaloezie rolluiken op het oog? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Wij helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch .