Ipanema zonneschermen Verano in Uden

Beter te vroeg, dan te laat dacht een klant uit Uden. Om goed voorbereid te zijn op waarschijnlijk wéér een hete, zonovergoten zomer zijn ze alvast bij onze showroom langs geweest om de zonwering mogelijkheden te bekijken. Gezamenlijk hebben we de opties naast elkaar gelegd en heeft de klant uiteindelijk gekozen voor het Verano Ipanema zonnescherm.

Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de Verano Ipanema zonneschermen opgehangen. Het Ipanema knikarmscherm van Verano is echt een prachtig zonnescherm met een volledig gesloten cassette en een hoogwaardig acryl-doek.

Onze klant uit Uden was bang dat de zonneschermen niet bij het schilderwerk van het huis zou passen. Om dat voor te zijn hebben we de twee schermen op een speciale RAL-kleur laten moffelen zodat het een geheel is met de kleur van het schilderwerk.

Somfy bediening

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen voor gemak. Zo ook deze klant. Vanuit die wens hebben we de zonneschermen uitgevoerd met een Somfy IO motor die bedienbaar zijn door middel van een afstandsbediening. Zo kan de klant alles in een klik afstellen!