Prachtige Pergolino in Oss

De voorjaarszon zorgt voor steeds warmere temperaturen. Heerlijk natuurlijk, maar af en toe kan het ook tè warm worden. Deze klant in Oss is precies op tijd geholpen voor dat de zomer daadwerkelijk zijn volledige intrede doet met mogelijk tropische temperaturen. Er is gekozen voor deze prachtige Pergolino zonwering van STOBAG.

Een groot voordeel van een Pergolino is de grootte diepte/uitval van het zonweringsdoek. Door middel van twee liggers kan deze tot zes meter reiken met een maximale breedte van zeven meter, gekoppeld kunnen we zelfs tot 21 meter breed. Om het plaatje helemaal compleet te maken is het doek bestendig tegen regenbuien en harde windstoten, dit uiteraard met de juiste hellingshoek. 

Pergolino op maat

De aanbouw aan de zijkant van de tuin is volledig van glas zodat ze van binnenuit kunnen genieten van hun tuin. Om het uitzicht niet te belemmeren hebben wij de Pergolino op maat gemonteerd zodat de stevigheid en het uitzicht behouden blijven.

Hiervoor diende één staander verwijderd te worden en is er een speciaal op maat gemaakte beugel gemonteerd om dit te kunnen realiseren. Uiteindelijk een prachtig resultaat waar deze klant komende zomer uitgebreid van kan genieten.