Weinor Plaza Viva in Tiel

Wij, van Deco Zonwering, mochten aan de slag in Tiel met de installatie van een prachtige doekoverkapping, de Weinor Plaza Viva.

Onze klant had maar een wens: een groot overdekt terras. Daar waar het heerlijk koel is in de zomer, maar waar je kunt blijven zitten als het begint te regenen. Een ding is zeker, dat is gelukt! De Plaza Viva van Weinor kan aan een kant worden versteld door de paal te laten zakken. Zo zakt een zijde in en kan het water perfect worden afgevoerd. Ideaal als u het aan ons en onze klant vraagt!

Somfy bediening

Als we dan toch bezig zijn, dan maken we het ook gelijk perfect. Wij hebben deze Plaza Viva uitgerust met dimbare led-verlichting van Somfy. De verlichting en het scherm zijn te bedienen met een Somfy afstandsbediening, zo kan de klant ultiem tot rust komen.

Na het afronden van de opdracht was de klant erg tevreden, nu kunnen ze echt gaan genieten van het vernieuwde terras. Bent u ook op zoek naar een uitbreiding van uw terras? Bezoek onze showroom in Heesch en samen kijken we wat er bij u past. Ons advies is altijd vrijblijvend!