Moderne markiezen

Onlangs hebben wij in Schijndel deze zorgwoning mogen voorzien van moderne op maat gemaakte markiezen. En het resultaat mag er wezen! Het aanzicht oogt direct een stuk gezelliger. En niet onbelangrijk: de woningen blijven koel in de zomerperiode.

Wat zijn de voordelen van markiezen?

Markiezen zie je vaak bij karakteristieke woningen. Ook horecagelegenheden maken vaak gebruik van deze vorm van zonwering. Het geeft een sfeervolle uitstraling, wat bijdraagt aan het voorkomen van de gevel. Maar heb jij juist een modern huis? Ook hier staan markiezen prachtig bij! Door te kiezen voor een eigentijdse variant en bijpassende kleur, zorg je voor een mooi totaalbeeld.  Daarnaast zien markiezen er niet alleen fraai uit, maar zorgen ze er ook voor dat het lekker koel blijft in huis. Door de gebogen vorm houden ze ook zonlicht tegen wat van de zijkant komt.

Pet-model

Voor het project in Schijndel zijn er pet-model markiezen geplaatst. Een pet-markies loopt aan de zijkant geleidelijk omhoog, wat zorgt voor een vrije doorloop voor alle zorgbewoners. Verder is er gekozen voor een soepel lopende koordbediening. Hiermee kunnen de markiezen worden ingeklapt als er juist wél behoefte is aan meer zonlicht.

Voor klassieke tot moderne markiezen bent u bij ons aan het juiste adres. Dus zoek niet verder en maak hier uw afspraak om onze showroom te bezoeken. Onze deskundige adviseurs staan graag voor u klaar.