Tuinkamer met glazen schuifwanden

Onlangs hebben we in Lith deze complete tuinkamer gerealiseerd met glazen schuifwand en spiekozijn. Droomt u ook van extra leefruimte? Een plek waar u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven? Dan is een Deco Limited overkapping misschien ook wel wat voor uw huis!

Tuinkamer van Deco Limited overkapping

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda of overkapping met perfect sluitende voor- en zijwanden. In Nederland wordt ook regelmatig de term ‘serre’ gebruikt. In een tuinkamer of serre kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. In de zomer kun je de schuifwanden heerlijk open zetten, waardoor de tuinkamer voelt als een reguliere overkapping of veranda in de tuin. Zodra het weer omslaat en het weer kouder begint te worden, of wanneer het gaat regenen, sluit u de wanden waardoor het lekker warm blijft en de tuinkamer onderdeel wordt van uw huis.

De Deco Limited terrasoverkapping is onze favoriet om een tuinkamer mee te realiseren. Deze overkapping is strak, functioneel en bovendien ontzettend sterk. De Deco Limited wordt gemaakt van aluminium en is leverbaar in diverse kleuren. Bovendien is elke gewenste afmeting beschikbaar, tot maar liefst 7 meter lang.

Glazen schuifwanden en spiekozijn

Deze tuinkamer in Lith is rondom afgesloten door glazen schuifwanden en een volledig spiekozijn met veiligheidsglas. Een spiekozijn is een speciaal kozijn die de schuinte van het dak opvult. Hierdoor kan de overkapping helemaal worden afgesloten waardoor men in de tuinkamer altijd uit de wind en regen zit. Zo is de tuinkamer echt onderdeel van het huis, maar door de transparante zijkanten en bovenkant geeft het toch een buitengevoel.