Plissé hordeur in Uden

Bij een gezin in Uden hebben we onlangs plissé hordeuren van Unilux geplaatst. Deze functionele hordeuren kunnen overal perfect geïntegreerd worden. Een plissefit hordeur van Unilux rolt niet op, maar vouwt op. Een ideale manier om insecten buiten de deur te houden, met een nette uitstraling!

Het horgaas van deze hordeur is speciaal ontwikkeld om, de naam zegt het al, te kunnen plisseren. Dit betekent dat het materiaal zichzelf terug vouwt, maar niet uit zichzelf terug klapt. Deze klant is erg te spreken over de stabilisatiekoorden. Hierdoor blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Hordeur van Unilux op kleur van het kozijn

Deze klant vond het mooi als de hordeur op de kleur van het kozijn gemaakt kon worden. Dit hebben we geheel naar wens netjes erop gezet. Een perfecte match!

Tegelijkertijd hebben we dit ook gemonteerd voor de ramen. Voor het raam zit een raamplissé in het frame en heeft precies hetzelfde uiterlijk en bedieningsgemak als de hordeur, maar dan voor een raam.

Bent u ook geïnteresseerd in plissé hordeuren? Bezoek onze showroom in Heesch om de kwaliteit te zien van onze prachtige horren en hordeuren en bespreek met onze specialisten de mogelijkheid voor uw woning.