Stobag Pergolino zonnescherm

Een klant uit Dordrecht deed op aanraden van zijn familie in Oss (klant van Deco) een aanvraag voor een overkapping. Ze zochten een zonnescherm met een uitval van 3,5 meter diep. Ze willen graag dat met warm weer het gehele terras bedekt kan worden. Daarbij hebben ze het liefst een zonnescherm waarvan het doek niet kan klapperen.

Uitval zonnescherm tot 6 meter diep mogelijk

Wij adviseerden hen het Stobag Pergolino zonnescherm. Deze Pergolino hebben wij geleverd met een uitval van 3,5 meter diep. Door de twee palen aan de voorzijde is zelfs een uitval van maar liefst 6 meter diep mogelijk.

De voorlijstvergrendeling van de Stobag Pergolino zorgt voor een enorm hoge doekspanning, waardoor het doek niet gaat klapperen en eventueel regenwater perfect kan afvoeren. Deze Pergolino zonwering is elektrisch bedienbaar door middel van een Somfy afstandsbediening.

Keuze uit veel kleuren en doeken

Deze klant koos voor een unieke, groene kleur dat goed past bij de rest van de groene tuin. Prachtig! De Stobag Pergolino is de ideale zonwering om een groot, schaduwrijk terras te creëren zonder dat de gevel belast wordt.

Het aluminium van de Pergolino is in alle kleuren leverbaar en de doekcollectie bestaat uit ruim 250 doeken, perfect naar uw smaak aan te passen!

Bent u op zoek naar de perfecte terrasoverkapping om ’s zomers heerlijk onder te vertoeven? Neem contact met ons op, maak een afspraak of kom langs in onze grote showroom in Heesch.