Stobag Camabox zonnescherm
Winnaar van German Design Award 2023!

Het Zwitserse bedrijf Stobag is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zeer hoogwaardige zonweringssystemen en buitenzonweringproducten. Het bedrijf is opgericht in 1964 en heeft sindsdien wereldwijd een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve producent van zonwering. De producten van Stobag staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Het automatisch bedienbare Stobag Camabox zonnescherm, winnaar van de German Design Award 2023, vormt hier geen uitzondering in.

Stobag Camabox zonneschermen vallen op door hun strakke, kubistische design. De elegante uitstraling van de Camabox geeft ieder pand direct een luxueuze upgrade. De kubistische cassette zorgt ervoor dat de bewegende armen en het doek goed beschermd zijn tegen weersomstandigheden en vuil wanneer het scherm ingeklapt is. Producten van Stobag worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste eisen, zodat u zeker weer dat u jarenlang kan genieten van uw Camabox zonnescherm. Deco Zonwering is vanwege bewezen kwaliteiten, als één van de weinige in Nederland, benoemd tot Gold partner van topmerk Stobag.

De Stobag Camabox is beschikbaar in diverse kleurstellingen, zodat er altijd een optie beschikbaar is die optimaal aansluit bij de uitstraling van uw woning.

Kubistisch design van Stobag Camabox

Stobag Camabox is ook geschikt voor grote terrassen

De Stobag Camabox is zeer goed inzetbaar als terrasoverkapping voor middelgrote tot grote oppervlaktes. Het stijlvolle zonnescherm kan oppervlaktes tot wel 28 vierkante meter van schaduw voorzien.

Zonnescherm met geïntegreerde sfeerverlichting

De Stobag Camabox is indien gewenst uitvoerbaar met geïntegreerde sfeerverlichting. Als u ’s avonds van sfeervolle verlichting wilt genieten, kunt u deze zuinige en duurzame led-verlichting inschakelen. U kunt de kleur van het licht naar wens aanpassen, van activerend koelwit tot ontspannend warm-wit. Ook is het mogelijk het licht te dimmen. Afhankelijk van het model dat u kiest, is deze verlichting geïntegreerd in de cassette en/of bij het uitvalprofiel. De Stobag Camabox zorgt hierdoor voor verkoeling tijdens de heetste uren van de dag en extra gezelligheid aan het einde van de zomerdag.

Stobag Camabox zonnescherm met verlichting bij Deco Zonwering

Laaghangende zon? Volant van de Stobag Camabox biedt uitkomst!

Iedereen vindt het fijn om van de zon te genieten, maar een laaghangende zon die in uw ogen schijnt is minder prettig. Gelukkig biedt de Stobag Camabox ook in deze situatie een oplossing. Het zonnescherm heeft namelijk een handig neerlaatbaar Volant-Plus doek. Dit doek beschermt tegen laagstaande zon. Heeft u last van inkijk? Dan zorgt het Volant doek ervoor dat nieuwsgierige blikken van buitenaf worden tegengehouden. Net als de grote, bewegende armen van de Stobag Camabox, is het ook mogelijk dit Volant doek automatisch te bedienen.

Deco Zonwering levert het Stobag Camabox zonnescherm dat in 2023 de German Design Award heeft gewonnen.
Zonwering Vinkel

Automatisch bedienbaar voor ultiem gemak en comfort

De Stobag Camabox is automatisch bedienbaar met de technologie van het gerenommeerde merk Somfy. Voor deze bediening zijn meerdere opties mogelijk. Zo kunt u het scherm eenvoudig en snel uitklappen middels schakelaar of met één druk op de afstandsbediening. Het is ook mogelijk uw Stobag Camabox te bedienen middels de Somfy TaHoma Switch.

Met de Somfy TaHoma Switch kunt u al uw Somfy apparaten centraal verbinden en aansturen. Dit handige apparaat werkt samen met meer dan 280 apparaten van Somfy én andere grote merken. Met slechts één druk op de knop kunt u alle producten die aan de TaHoma Switch zijn gekoppeld beheren. Hierdoor profiteert u van verbeterde veiligheid, energie-efficiëntie en meer comfort in uw huis. Geen rondslingerende afstandsbedieningen meer! Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Somfy TaHoma Switch

Op zoek naar een stijlvol en praktisch zonnescherm?

De stijlvolle Stobag Camabox biedt veel voordelen en is mogelijk ook voor u dé perfecte oplossing. Als specialist op het gebied van zonwering kunnen wij u hier perfect in adviseren. Als Gold partner van topmerk Stobag bieden wij een uitgebreid assortiment van dit merk, maar uiteraard ook van vele andere topmerken die zich hebben bewezen in kwaliteit en innovatiekracht.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom brengen we graag uw wensen in kaart en bekijken we samen met u de diverse mogelijkheden. We geven u altijd eerlijk advies en denken echt met u mee. Benieuwd welke zonwering het beste aansluit op uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stobag Camabox zonnescherm in wit