Pergolino zonwering

De Pergolino zonwering van Stobag is de ideale terraszonwering om u te beschermen tegen zon en regen en is voor zowel de particuliere als de horeca sector geschikt. De Pergolino rolt zich uit over het geheel van ongeveer zes meter over twee liggers. Zo is er een groter oppervlak bedekt en kan de terrasoverkapping, door de stevigheid van het geheel, bij harde wind ook nog blijven staan. Dit scherm wordt standaard elektrisch bediend door middel van een Somfy afstandsbediening. Wij kunnen onze Pergolino schermen eveneens uitvoeren met een dimbare terrasverwarming en ingebouwde LED-verlichting. De zijkanten en voorzijde kunnen afgesloten worden met windvaste screens of een windscherm.

Meer dan alleen een zonwering

De Pergolino wordt geleverd met moderne, subtiele staanders. Deze staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie. De Pergolino buitenzonwering van Stobag blijft overeind waar traditionele zonwering bij wind en regen opgeruimd moet worden. Hierdoor is het niet alleen een zonwering, maar ook een overkapping omdat het bestemd is tegen een hogere windbelasting en met de juiste hellingshoek zelfs tegen regen.

Door deze constructie zijn ook grote afmetingen mogelijk, zelfs tot 6 meter diep! De staanders zijn op diverse manieren te monteren. Van een eenvoudige bodemhuls voor montage in de grond tot een speciaal, voor deze toepassing, gemaakte plantenbak.

In de dragers zijn gasveermechanisme geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat het doek in elke positie optimaal gespannen wordt. Speciaal voor hogere windbelasting kan de voorlijst vergrendeld worden en het doek nog strakker worden aangespannen.

Desgewenst komen wij met stalen van de Pergolino naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.

Voordelen Pergolino zonwering

  • Bij het doek worden stevige staanders geleverd
  • Bestendig tegen zware weersomstandigheden
  • Hoeft bij regen en harde wind niet meteen ingerold te worden
  • De belasting aan de gevel is minimaal
  • Kan in de uitval veel dieper komen dan een zonnescherm
  • Kan uitrollen tot wel zes meter diep
  • Bepaal zelf de warmte en het lichtinval
  • Het systeem is geheel elektrisch te bedienen