Pergolino Zonwering

De Pergolino zonwering van Stobag is de ideale terras zonwering om u te beschermen tegen zon en regen, voor zowel de particuliere als de horeca sector.

Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie. De Pergolino zonwering van Stobag blijft overeind waar traditionele zonwering bij wind en regen opgeruimd moet worden.

Door deze constructie zijn ook grote afmetingen mogelijk, zelfs tot 6 meter diep! De staanders zijn op diverse manieren te monteren. Van een eenvoudige bodemhuls voor montage in de grond tot een speciaal voor deze toepassing gemaakte plantenbak.

Het in de dragers geïntegreerde gasveermechanisme zorgt dat het doek in elke positie optimaal gespannen wordt. Speciaal voor hogere windbelasting kan de voorlijst vergrendeld worden en het doek nog strakker worden aangespannen.

Dit scherm wordt standaard elektrisch bediend door middel van een Somfy afstandbediening. Wij kunnen onze Pergolino schermen eveneens uitvoeren met een dimbare terrasverwarming en ingebouwde ledverlichting. De zijkanten en voorzijde kan afgesloten worden met windvaste screens of een windscherm.

Desgewenst komen wij met stalen van de Pergolino naar u toe, zodat u zelf in uw situatie de kleur en uitvoering kunt bepalen.

Referenties

Bekijk foto’s van onze trotse referenties