Waarom is het Romazo Garant keurmerk belangrijk?

Wij willen het beste bieden aan onze klanten, daar hoort in onze ogen het Romazo Garant keurmerk bij. Door het keurmerk te behalen kunnen we onze klanten de zekerheid bieden die ze verdienen na de aankoop van een product. Sinds heden voldoet Deco Zonwering aan de strenge kwaliteitseisen van Romazo en hebben wij het Romazo Garant keurmerk behaald!

Romazo Garant

Waar moesten we aan voldoen?

Romazo geeft niet zomaar aan elk bedrijf het Romazo Garant keurmerk. Daarvoor moet een bedrijf eerst voldoen aan een aantal strenge kwaliteitseisen. Hieraan moest Deco Zonwering voldoen voordat we in aanmerking voor het keurmerk kwamen:

  • Bedrijfsvoering moet in lijn liggen met Romazo
  • Wet- en regelgeving moet in orde zijn
  • Personeel moest een opleiding krijgen voordat ze als Romazo specialist aan de slag konden gaan
  • Bedrijf moet duurzaam zijn
  • Klantvriendelijkheid moet in orde zijn

Wat krijgt u er voor terug?

Allemaal heel leuk en aardig dat Romazo Garant keurmerk, maar wat krijgt u er als klant voor terug? U krijgt vijf jaar garantie op de werking van producten en systemen, een professionele installatie uitsluitend door gecertificeerde professionals, zekerheid van levering en installatie en tot slot wordt er maatschappelijk verantwoord gewerkt.

Meer informatie over Deco Zonwering en Romazo?

Bent u benieuwd geworden naar onze producten en de vijf garanties die daarbij komen? Kom eens langs in onze showroom in Heesch of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!