Zonwering Uden

Zonwering is de perfecte oplossing om zowel lichtinval als inkijk te verminderen. Deco Zonwering ligt aan de Nieuwstraat in Heesch en vanuit hier bieden wij een groot assortiment op het gebied van buiten- en binnenzonwering aan. Ook helpen wij u op basis van deskundig advies en jarenlange ervaring graag met het vinden het juiste product en de montage hiervan.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Kom gewoon even langs!

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Uden, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Solar zonwering specialist

De stookkosten blijven maar stijgen, het is daarom logisch dat duurzaamheid voor veel mensen steeds belangrijker wordt. Op het gebied van duurzamere zonwering zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. Een goed voorbeeld hiervan is Solar zonwering. Deze zonwering werkt volledig op zonne-energie en is vaak van een afstand te bedienen. We merken dat zonwering op zonne-energie steeds populairder wordt. Deco Zonowering levert onder andere solar rolluiken of een screens op zonne-energie. Beide opties hebben hun eigen, geïntegreerde zonnepaneel waar de energie mee wordt opgewekt. Beide producten hoeven daarom niet op het stroomnetwerk te worden aangesloten. Geen boorwerk dus!

Rolluiken; de beste isolatie!

In alle seizoenen zijn rolluiken erg effectief voor het behouden van de temperatuur in je woning. Meestal worden rolluiken geassocieerd met zon en de zomer. In de warme periode zorgen rolluiken er inderdaad voor dat de warmte buiten blijft. Maar ook in de winter hebben rolluiken hun functie. Wanneer rolluiken namelijk gesloten zijn wordt de kou buiten gehouden.

Als uw rolluiken voor uw ramen hebt dan kan de warmte het huis minder goed verlaten. De warmte blijft dan meer hangen in het huis, met als gevolg dat de verwarming minder hoog gezet hoeft te worden. Dit komt omdat gesloten rolluiken een extra buffer vormen aan de buitenkant van het raam. Deze stilstaande lucht noemen we ook wel een warmtebrug. Rolluiken en isolerende raambekleding kunnen samen zelfs meer energie besparen dan HR++ glas!

Rolluiken zijn opgebouwd uit aluminium lamellen die allemaal een kern hebben van isolerend scherm. Wanneer u deze lamellen sluit onstaat er een warme luchtbuffer tussen het glas en het rolluik. Eigenlijk verdubbelt het rolluik dus de isolatiewaarde van het glas! Zo goed zelfs, dat de isolatiewaarde met wel 10% tot 40% kan verbeteren. Dit zorgt er in de winter voor dat de kou buiten blijft en de warmte niet verdwijnt via het raam.

Screens; strakke zonwering zonder ruimteverlies

Screens zijn een moderne vorm van zonwering die steeds populairder wordt. Een screen is een zonwering die strak langs het raam loopt. Het screendoek glijdt verticaal naar beneden, hierdoor neemt het geen kostbare ruimte in beslag. De vrije doorloop langs de ramen wordt behouden.

Screens zijn niet alleen goed voor het tegenhouden van zonlicht maar ze houden ook warmte buiten. Verder wordt het zicht naar buiten behouden terwijl inkijk wordt beperkt. Screendoeken hebben een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Wij bieden diverse soorten screens aan, zoals de standaard screen, windvaste screens en solar screens.

Deco overkapping Oss

Terras overkapping

Als u in uw Udense tuin volop van het lekkere weer wilt kunnen genieten dan is een terrasoverkapping mogelijk iets voor u. Een terrasoverkapping biedt u namelijk schaduw wanneer de zon net iets te fel schijnt. En wanneer het in de avond begint af te koelen, blijft het onder de overkapping warm genoeg om tot laat in de avond van uw terras te kunnen genieten. Zeker als uw overkapping ook nog eens voorzien is van terrasverwarming!

Het kan best lastig zijn om de juiste keuze te maken als u niet volledig thuis bent in de materie. Gelukkig kan u profiteren van de kennis en ervaring die Deco Zonwering door de jaren heen heeft opgedaan! Neem contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Heesch, vlakbij Uden. We geven u graag vrijblijvend advies zodat u optimaal kan genieten van uw terrasoverkapping.

Zonwering nodig in de regio Uden? Deco Zonwering is dé specialist voor zonwering in Uden en omstreken.

Het hele jaar genieten van uw tuin? Kan!

Het Nederlandse weer staat bekend om zijn wisselvalligheid. Dit betekent vaak dat u niet het hele jaar lang van uw tuin kan genieten. Gelukkig bied Deco Zonwering een hoop producten aan waardoor dit wel kan! Denk hierbij aan overkappingen, windschermen, zijwand afdichtingen en glazen serre’s. Benieuwd hoe we ook voor u het droomplaatje kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon eens langs in onze showroom. We geven eerlijk en deskundig advies. Dankzij ons brede assortiment hebben we altijd een optie die volledig aansluit bij uw wensen.

Doordat we u eerlijk informeren over alle voor- én nadelen weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Deco Zonwering gaat nooit voor de snelle verkoop, maar voor de hoogste mate van klanttevredenheid. Dat is het voordeel van een lokale partij met een fysieke winkel ten opzichte van een anonieme webshop. Wij maken waar we wat we beloven. Daar mag u ons aan houden!

PS: wist u dat u ook voor schuttingen bij ons aan het juiste adres bent? Zo zorgen we niet alleen dat u comfortabel van uw tuin kan genieten, maar realiseren we ook meer privacy in uw tuin.

De voordelen van een elektrisch terrasscherm

Horren en hordeuren

Wanneer het weer warmer wordt zorgt dit vaak voor meer vliegen en muggen in huis. Zeker als u in de buurt van een waterplas woont zoals de Kleuter. Water trekt muggen namelijk aan. Niemand zit te wachten op deze beestjes. Niet gek dus dat je er alles aan wilt doen om deze uit het huis te houden. Een hordeur helpt hierbij. Dankzij ons brede assortiment hebben wij altijd een geschikte oplossing voor ieder soort raam. In het echt zien? Kom eens langs in onze showroom in Heesch. Slechts een klein stukje rijden vanuit Uden. Uiteraard kan u ons altijd even bellen of mailen.

Verschillende soorten hordeuren

Bij Deco Zonwering hebben we een breed assortiment van allerlei hordeuren en plisse hordeuren. Zo kunt u kiezen voor een vaste hordeur, schuifhordeur, plissehordeur, plissefit hordeur of rolhordeur. Laat u goed adviseren zodat u zeker weet dat u het hordeur kiest dat perfect aansluit bij uw wensen.

Raambekleding nodig? Wat dacht u van plisségordijnen

Op zoek zijn naar sfeervolle en functionele raambekleding? Dan zijn plisségordijnen mogelijk een gepaste keuze. Deze gordijnen zijn ideaal voor standaard ramen maar bieden ook uitkomst voor complexere raamsituaties zoals serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen. Bij de dubbele uitvoering lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. Door de honingraatvorm heeft de stof isolerende en daar door energiebesparende werking.

De zigzagvorm van de plisségordijnen hebben een trendy en moderne uitstraling. In onze collectie hebben we een hoop verschillende stoffen met variatie in structuur en mate van lichtdoorlatendheid. Hiermee kunt u de mooiste combinaties mogelijk maken. Recent hebben wij ook koordloze bediening aan onze collectie toegevoegd, dit betekend dat er niet langer touwtjes in de weg hangen!

U kunt bij ons de verschillende uitvoeringen en toepassingen in het echt komen bezichtigen. Desgewenst komen wij met stalen van de plissé naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is.

Somfy Smart Home; ultiem gemak!

Al onze elektrische  zonwering en rolluiken zijn uitgevoerd met een Somfy motor. Somfy is het merk op de huisautomatiserings markt. Met de Somfy Smart Home applicatie kunt u alle aangesloten producten in uw woning bedienen. Zo ook de zonwering. Op deze manier bent u voorzien van maximaal gemak en comfort.

Dé Somfy Expert in regio Uden

Als gecertificeerd Somfy Expert kunnen wij volledige automatisering van zonwering bieden. Het Somfy systeem reageert slim op uw manier van leven en waakt over het welzijn en veiligheid van alle inwonende.

Wij installeren een TaHoma box, TaHoma switch of een Connexoon in uw huis. Deze boxen werken als ‘commandocentrums’ voor de slimme functie in uw huis. Door deze boxen kan alles met elkaar communiceren. Deze apparaten zijn extreem veilig en zijn volgens de allerhoogste eisen beschermd tegen hackers.

Onze Somfy gecertificeerde installateurs kunnen u altijd helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en desgewenst het volledige installatieproces bij u thuis in orde maken.