Bubendorff, hét merk in solar zonwering

Deco Zonwering is de Bubendorff specialist in Brabant

Bij Deco Zonwering zijn we erg trots op het feit dat wij enkel kwaliteitsproducten gebruiken. Voor solar zonwering kiezen wij daarom voor het gerenommeerde merk Bubendorff. Dit merk levert zeer hoogwaardige kwaliteit solar zonwering systemen. Wij hebben voor Bubendorff als partner gekozen omdat zij al drie generaties lang pionier zijn in de wereld van solar rolluiken. Dit betekent dat ze jarenlange ervaring in huis hebben. De kwaliteitsproducten van Bubendorff worden geleverd met zeven jaar garantie. Dat is beduidend langer dan de gemiddelde garantie die andere merken geven, wat een duidelijke indicatie is van de degelijkheid van materiaal en het vakmanschap waarmee de producten zijn gemaakt. Bubendorff produceert al meer dan 12 jaar zijn eigen solar motoren. Vergeleken met andere producenten heeft Bubendorff vele malen meer ervaring wat resulteert in een gegarandeerd betrouwbaar rolluik of screen.

Waarom wij voor Bubendorff gekozen hebben

  • 3de generatie solar oplossingen, dus jarenlange kennis en ervaring
  • 7 jaar garantie
  • Hoogrendement zonnecel 3,6W – 5,6V
  • Accu capaciteit en vermogen 6,6 Ah (2 x accu-pack van 3,3Ah)
  • Motor 5Nm en 10Nm – Tot 24kg.
  • Geïntegreerde accu. Deze zit in de motor zelf, dus er zijn geen extra kabels nodig. De accu is daarnaast veilig afgeschermd tegen warmte en kou. Dit komt de lange levensduur ten goede.

De technische specificaties.

De solar zonwering van Bubendorff hebben allemaal een zelfstandige zonnecel. Deze zonnecel heeft een hoog rendement van 3,6W – 5,6V, voldoende voor gebruikt voor het rolluik. Daarnaast hebben de accu’s van Bubendorff ook een hoge capaciteit en vermogen. Zo is de capaciteit van een accu 6,6 Ah. Dit rendement wordt opgebouwd uit twee accu-packs van 3,3 Ah. De motoren die gebruikt worden hebben 5 of 10 Nm en wegen tot 25 kg. De accu zit geintergreerd waardoor er geen extra kabels nodig zijn. Bovendien is de accu volledig afgeschermd tegen het weer. Dit komt de levensduur ten goede.