Bescherm uw kinderen met een goede zonwering

We zeggen het vaker, maar een goede zonneluifel werkt als een goede zonnebrandcrème. Mits u zich onder de zonwering bevindt natuurlijk! Ideaal voor gezinnen met kleine kindjes. We krijgen dan ook vaak de vraag uit omgeving Oss hoe we kleine kinderen het beste kunnen beschermen tegen de zon, in stadstuinen met maar weinig schaduw.

Met een goede zonwering kunt u uw kinderen met een gerust hart buiten laten spelen. Onder een goed zonnescherm vinden ze verkoeling en bescherming tegen de zon, omdat de doeken licht en uv-stralen tegenhouden.

Voor een stadstuin is het soms lastig om een goede zonwering te vinden. Vooral bij de wat kleinere tuinen is het moeilijk kiezen. Daarom laten wij u graag wat opties zien en leggen we uit waar u vooral rekening mee dient te houden.

Tips voor het kiezen van de juiste zonwering

Voordat u zonwering aanschaft maakt u natuurlijk verschillende overwegingen. Het is een investering die u doet, maar wel eentje waar u jarenlang het hele jaar door van kunt genieten.

Vraag uzelf het volgende eens af:

  • Wilt u graag één beschut plekje, of schaduw over een compleet terras?
  • Hoe groot is de oppervlakte dat u wilt voorzien van schaduw?
  • Moet de zonwering alleen beschermen tegen de zon of de kleintjes ook uit de wind houden?
  • Wat is het budget dat u beschikbaar stelt voor de zonwering?
  • Welke stijl spreekt u aan? Valt uw oog meer op vrolijke gekeurde luifels of op strakke terrasschermen?

Verschillende opties

Voor de kleinere tuinen kunnen stevige parasols en schaduwdoeken een goede uitkomst bieden. Hiermee creëert u schaduw op verschillende (kleine) plekken in uw tuin.

Wilt u genieten van meer schaduw in uw tuin? Dan zouden terrasschermen een goede oplossing zijn voor u! U staat dan zelf vrij in het kiezen van het model en de kleur. Tevens kunnen er windschermen geplaatst worden. Zo houdt u de kinderen niet alleen uit de zon, maar ook uit de wind voor éxtra speelplezier.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het creëren van schaduw in een stadstuin in omgeving Oss? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag.

Ook bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom.