Creëer wintersfeer met houten jaloezieën

Tijdens de koude en donkere winterdagen verlangen we naar warmte en een gezellige sfeer in huis. Raambekleding draagt hier veel aan bij! In onze blog over knusse interieur ideeën las u al wat natuurlijke producten kunnen betekenen voor de gezelligheid in uw huis. Daarom besteden we in dit blogbericht extra aandacht aan het creëren van een gezellige wintersfeer met houten jaloezieën!

Natuurlijke lichtinval

Houten jaloezieën kunnen makkelijk omhoog en omlaag bewogen worden. Hierdoor regelt u eenvoudig de natuurlijke lichtinval. Door te spelen met de lamellen bepaalt u zelf de hoeveelheid licht! Perfect dus voor de wintermaanden. We branden namelijk meer en sneller licht omdat het zo vroeg donker is, hierdoor kijkt men helaas wel makkelijker naar binnen. Door de lamellen dan lichtjes te kantelen bewaart u uw privacy, maar valt er toch een prettige hoeveelheid licht in uw woning. Zo zit u niet helemaal afgesloten in huis en pikt u als bonus toch wat van de winterse zonnestralen mee. Heerlijk is dat!

Houten jaloezieën op maat

Alle raamdecoratie wordt door Deco Zonwering op maat gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de houten jaloezieën perfect en naar wens hangen. Op die manier heeft u er natuurlijk het langste plezier van.

Daarnaast is onze collectie horizontale houten jaloezieën ontzettend uitgebreid. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo geeft u een persoonlijke touch aan de jaloezieën en passen ze uitstekend bij u én uw interieur. Er zijn natuurlijk verschillende opties mogelijk, maar u kunt de houten jaloezieën extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een contrasterende ladderband.

Vind u het lastig om een keuze te maken die past bij uw situatie? Dan komen wij met verschillende stalen van houten jaloezie naar u toe! Zo ervaart u in uw eigen interieur wat de beste keuze is.

  • Wintersfeer met houten jaloezieën

Trendy & sfeervol

Houten jaloezieën creëren een unieke sfeer in huis. Het natuurlijke materiaal geeft een trendy en sfeervolle uitstraling die past bij iedere woning!

Meer informatie?

Houten jaloezieën kennen veel voordelen voor uw woongenot en voegen ook nog eens sfeer toe aan uw interieur!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van houten jaloezieën in uw woning? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en geven u uitgebreid advies over de functies en mogelijkheden van de raambekleding.