Kiezen voor lichte of donkere houten jaloezieën?

Bij het uitzoeken van houten jaloezieën is de kleurkeuze van groot belang. Door te gaan voor een kleur die mooi blend met het interieur creëert u een rustige en harmonieuze sfeer in huis. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor juist een donkere of lichte kleur! In dit bericht vertellen wij u hier meer over en maakt u makkelijker uw keuze met Deco Zonwering. 

Donkere houten jaloezieën

Twijfelt u over het nemen van donkere jaloezieën? Lees dan snel verder! Wij weten namelijk zeker dat een donkere kleur ook prachtig zal staan in uw interieur.

Warm, knus, industrieel en stoer

Er bestaat de angst dat donkere jaloezieën een ruimte klein en donker maken. Maar niets is minder waar! Donkere houten jaloezieën zorgen juist voor een warme en knusse sfeer. In combinatie met contrasterende kleuren brengt het zelfs diepte en dimensie in uw interieur. Door te spelen met lichtinval en verschillende materialen creëert u een tijdloze uitstraling die tegelijkertijd ontzettend stoer en stijlvol is.

Donkere kleuren lenen zich voor een interieur waarbij lef de boventoon voert. De jaloezieën springen er echt uit. Gaat u toch liever voor een rustige look? Dan zijn ze makkelijk te combineren met andere donkere kleuren voor een klassieke en elegante uitstraling. Wit daarentegen zorgt weer voor een strak en modern gevoel.

Lichte houten jaloezieën

Lichte jaloezieën passen in bijna ieder interieur. Wit is dan ook verreweg de populairste kleur onder de jaloezieën.

Rustig, natuurlijk, Scandinavisch en modern

Of het nu gaat om een Scandinavisch, rustig, natuurlijk of modern interieur, lichte houten jaloezieën zullen prachtig staan! Neutrale tinten passen bij iedere kleur en geven iedere kamer een rustige en ruimtelijke sfeer. In combinatie met natuurlijke tinten en materialen creëert u een warme en knusse look.

  • Lichte of donkere houten jaloezieën

Meer informatie?

Gaat u voor kwaliteit die ook nog eens voordelig is? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.