Aluminium rolluiken met Somfy motor

Deze mooie zilverkleurige aluminium rolluiken, met ronde bovenbak, hebben wij gemonteerd aan een nieuwbouw woning in Schaijk.

De bewoners waren op zoek naar een uniforme oplossing in buitenzonwering voor de achterzijde van de woning. Enerzijds voor het regelen van de lichtinval in huis en anderzijds als preventie voor inbraak. Onze aluminium rolluiken zijn hier zeer geschikt voor en in vele kleuren verkrijgbaar. Bij dit project hebben we gekozen voor een zilver tint die mooi uitkomt bij de gevel van de woning.

Somfy motor met afstandsbediening

Kwaliteit in bediening vraagt om een motor die zich onderscheid ten opzichte van andere motoren. Juist om deze reden werken wij als specialist met Somfy voor alle geautomatiseerde zonwering. De Somfy motor in combinatie met afstandsbediening of app maakt dat u uw buiten zonwering eenvoudig kunt bedienen. Voor onze klant in Schaijk betekent dit dat de afzonderlijk rolluiken individueel bedient kunnen worden of allen tegelijk. Naast de bediening is er ook een veiligheidspakket, dit zorgt ervoor dat de rolluiken geruisloos op en neer lopen en houdt ongewenste bezoekers buiten.

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige aluminium rolluiken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Heesch of neem contact met ons op!