Aluminium shutter lamellen in Deco Frame

Het Deco Frame blijft toch een van onze favoriete producten. Deze keer hebben we prachtige aluminium shutter lamellen in het Deco Frame mogen plaatsen in de badkamer en op de mooie hoge raampartij in de hal.

Diverse toepassingen lamellen

Het Deco Frame is een frame wat we kunnen toepassen op allerlei verschillende kozijnen: kunststof, houten en aluminium kozijnen. Vervolgens kunnen we een plissé, jaloezie of shutter compleet integreren in het Deco Frame. Dit doen we door middel van een magneet- en staalband, welke we monteren op het kozijn. Hierdoor hoeven we niet in het kozijn te schroeven of boren. De raambekleding komt dus nu op uw kozijn te hangen. Hierdoor is deze toepassing bijvoorbeeld ideaal bij draai-kiep ramen.

Aluminium shutter lamellen

We hebben bij deze klant gekozen om gebruik te maken van dubbelwandige aluminium lamellen. Deze kunnen niet doorknikken en zijn daarnaast ideaal in onderhoud. Ook zijn aluminium shutters bestand tegen vocht. Voor dit project dus erg belangrijk omdat de shutters ook in de badkamer zijn geplaatst.

De lamellen zijn kantelbaar. Hierdoor is de lichtinval perfect te regelen. In de badkamer kan alles dichtgedraaid worden voor privacy en vervolgens erg gemakkelijk weer open gezet worden voor licht en ventilatie. De raampartij van de hal is erg hoog. Dit geeft een erg mooie lichtinval in de ruimte. De kantelbare lamellen zorgen ervoor dat de lichtinval toch beperkt kan worden als bijvoorbeeld de zon vol op die kant van het huis staat. Zo blijft het in de hal wat donkerder en bovendien koeler.

Ook interesse in een Deco Frame in combinatie met aluminium shutters, lamellen of aluminium jaloezieën?