Deco Limited overkapping in Oss

Deze mooie overkapping hebben wij onlangs mogen monteren in Oss. Het gaat hier om de Deco Limited overkapping. Prachtig om te zien, functioneel en ontzettend sterk. Door het strakke maar eenvoudige uiterlijk past de Deco Limited in iedere tuin. De overkapping heeft geïntegreerde en dimbare led verlichting. Zo kunnen de bewoners ook ’s avonds optimaal genieten van de nieuwe overkapping.

Totale beschutting door windvaste screens

Uniek aan de Deco Limited overkapping is dat deze geleverd kan worden met een zijspie. Hierdoor kunnen we zonwering of glaswanden gemakkelijk monteren in deze overkapping. Dat gaan we dan ook binnenkort doen bij deze overkapping in Oss. We gaan hier windvaste screens in monteren zodat de bewoners hier altijd kunnen zitten, heerlijk uit de zon of juist uit de wind. Zo geniet u nog langer van het buitenleven!

Leverbaar in verschillende uitvoeringen

Deze overkapping in Oss is uitgevoerd in aluminium met 16 mm polycarbonaat platen. De Deco Limited kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen, geheel afhankelijk van uw wensen of voorkeuren. Zo kunt u kiezen voor helder gelaagd glas of opaal gelaagd glas. Ook is het dikwandige aluminium leverbaar in diverse kleuren: gebroken wit, antraciet, lichtgrijs of zwart.

Wilt u ook optimaal kunnen genieten van het buitenleven met een overkapping? Wellicht is de Deco Limited de oplossing voor uw tuin.