Compacte terrasoverkapping in Lith

De bewoners van deze woning in Lith wilden hun terras voorzien van een beschutte, schaduwrijke plek. De tuin bij de woning is compact en daardoor waren de mogelijkheden voor een overkapping niet eindeloos. Toch hebben wij een mooie, compacte terrasoverkapping gerealiseerd, zodat de bewoners ook tijdens slecht weer of juist felle zon kunnen genieten van het buitenleven. Er is een Deco Limited terrasoverkapping geplaatst in de tuin. Deze overkapping is prachtig om te zien, zeer functioneel en ontzettend sterk. Nu is het nog enkel een overkapping, maar er zijn mogelijkheden om deze in de toekomst bijvoorbeeld uit te breiden met solar screens.

Zoals hierboven al vernoemd, is de overkapping functioneel en supersterk. Daarnaast is deze overkapping een echte toevoeging aan uw tuin door de uitstekende afwerking. Geen schroeven in het zicht en geen bekabeling die slordig door de tuin hangt. Met subtiele afdekkappen zijn alle schroeven netjes weggewerkt en ook de bekabeling is vakkundig weggewerkt. Deze wordt namelijk door het frame getrokken. Zo ziet het er opgeruimd uit en loopt u niet risico om te vallen over kabels of ze kapot te trekken.

Verschillende mogelijkheden

De Deco Limited overkapping is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De bewoners in Lith hebben gekozen voor de aluminium overkapping in een chique lichtgrijze structuurlak. Deze is gecombineerd met een 16 millimeter polycarbonaat opaal plaat.

Past zo’n Deco Limited overkapping ook perfect in uw tuin? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.