Houten jaloezieën in Heesch

Deze keer mochten wij aan de slag in ons eigen dorp Heesch! Onze klant wilde graag jaloezieën en kwam langs in de showroom. Samen hebben we verschillende modellen en samenstellingen bekeken en uiteindelijk heeft de klant gekozen voor deze prachtige 50mm houten jaloezieën. Een fantastische keuze al zeggen we het zelf!

Hoeveelheid licht is zelf te bepalen

Met houten jaloezieën kunt u zelf perfect het licht regelen in de ruimte. Wilt u meer of minder privacy, meer of minder zonlicht en wel of geen inkijk? U kunt het allemaal zelf bepalen. Wat een vrijheid! Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig uit.

Enorme collectie aan houten én aluminium jaloezieën

Voor iedereen is er wat wils. We hebben namelijk een enorme collectie aan houten en aluminium jaloezieën in verschillende soorten hout en aluminium, diktes, kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u uw houten jaloezieën dus echt eigen maken en de stijl van uw huis doorvoeren in uw zonwering. Zo is het plaatje pas echt compleet.

Wilt u graag meer informatie over houten jaloezieën? Kom dan eens langs in onze uitgebreide showroom aan de Nieuwstraat 19a in Heesch en laat u inspireren. Wij geven u graag een rondleiding en u mag altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie.