Deco Limited terrasoverkapping in Geffen

Ooit een overkapping van maar liefst 48m2 gezien? Wij voorheen ook niet! Het is toch echt werkelijkheid geworden in Geffen want wij mochten weer aan de slag met een leuk nieuw project.

Deco Zonwering kreeg de opdracht om een enorme overkapping te realiseren in Geffen. De overkapping zou de gehele achterkant van het huis in beslag nemen. Dat kwam dus neer op 12 meter breed en 4 meter diep. Wow, kan het nog groter?!

Een uniek concept

We hebben een oud zonnescherm gedemonteerd en een Deco Limited terrasoverkapping met geïntegreerde en dimbare led-verlichting gemonteerd, dit over de volledige breedte van het terras. De voorzijde hebben we voorzien van 10mm glazen schuifwanden met zijprofielen, zodat de tuinkamer volledig dicht is. Daarnaast hebben ook nog twee dubbele stopcontacten in de palen gemaakt. Ideaal voor een oplader of de tv!

Na het harde werk zijn we enorm trots op het resultaat en blij dat we de kans kregen om zo’n unieke overkapping te realiseren. Wilt u ook een mooie overkapping in uw tuin? Bezoek dan onze binnen én buiten showroom van maar liefst 550m2 in Heesch. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.