Solar rolluiken en Solar screen in Heesch

Recentelijk hebben we een huis in Heesch mogen voorzien van niet alleen Solar rolluiken, maar ook van een Solar screen. Wat een prachtige producten! Nergens kabels maar toch alles automatisch aan te sturen met een afstandsbediening. De ramen op de bovenverdieping hebben we voorzien van solarrolluiken. Hierdoor zijn de slaapkamers helemaal verduisterd. De Solar screen hebben we op de benedenverdieping gemonteerd om zonlicht en warmte buiten te houden.

Geen kabels of stekkers door werking op zonne-energie

De solar uitvoeringen van rolluiken en screens maken de afgelopen tijd een enorme opmars op de markt. Dat vinden wij van Deco Zonwering ook niet gek. De rolluiken en screens werken op zonne-energie. Naast dat deze hierdoor duurzaam en milieuvriendelijk zijn, is het grote voordeel dat ze geen ondersteuning van het stroomnetwerk nodig hebben. Hierdoor hoeven we niet te boren in uw muren en hoeven er geen kabels getrokken te worden. Dit geeft het geheel een veel rustigere uitstraling en is bovendien de montage veel gemakkelijker.

Zonnepaneel in de omkasting

Bij deze rolluiken en screen zit het zonnepaneel keuring verwerkt in de omkasting. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de Bubbendorf motor met ingebouwde accu stroom krijgt. De kleur is nagenoeg gelijk aan de omkasting zelf, waardoor deze bijna niet opvalt. In de meeste gevallen is deze optie mogelijk. Soms kiezen we ervoor om het paneel op een alternatieve plek te monteren. Bijvoorbeeld als er te weinig zonlicht valt op de omkasting. Bijvoorbeeld als het rolluik of de screen onder een dakgoot of overstek hangt. Deze monteren we dan onopvallend langs de geleider van de screen.

Benieuwd of een solar rolluik of solar screen iets voor u iets?