Stobag Ombramobil zonnescherm in Zevenaar

Een zonnescherm van ruim 11 meter breed, op de vierde verdieping van een appartementencomplex terwijl er geen mogelijkheid is om deze aan de muur te monteren… Kan dat wel? Dat was de vraag waar de bewoners van dit appartement in Zevenaar mee worstelden. Onze leverancier Stobag vroeg ons, als ‘Gold Partner’ voor hun producten, om een oplossing voor hen te zoeken. Deze vonden we in de Stobag Ombramobil OS4000. Dit is een zonnescherm dat aan weerszijden van de palen uitrolt. Het kan vrijstaand op een terras kan worden gemonteerd. We plaatsten twee Stobag Ombramobil zonneschermen van 5,5 meter breed naast elkaar om zo het gehele terras van schaduw te kunnen voorzien. Zowel het doek als het frame zijn uitgevoerd in een donkere antraciet kleur die perfect past bij de kozijnen van de woning.

Twee vrijstaande Stobag zonneschermen

Enkele kenmerken van deze veelzijdige Stobag Ombramobil OS4000 schermen, zoals geplaatst in Zevenaar:

  • Afmetingen: 2 schermen van 5,5 meter breed, uitval mogelijk tot 4,5 meter
  • Kleur op maat: antraciet frame met structuurlak in RAL 7016 antraciet en bijpassend antraciet doek
  • Frame: T-voet met chemische verankering voor extra stevigheid
  • Bediening: Somfy IO afstandbediening
  • Beschermkap beschermt het scherm als deze ingeklapt is
  • Watergoot aan het uitvalprofiel voert het water veilig af

Is deze slimme Stobag Ombramobil iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.

Gevelmontage niet mogelijk? Geen probleem voor de Stobag Ombramobil!

Door de metalen overstek boven de spuifpui was montage direct aan de gevel niet mogelijk bij dit appartement. Gelukkig biedt het innoverende merk Stobag uitkomst voor deze situatie. Doordat de Stobag Ombramobil vrijstaand geplaatst kan worden, vormt het de ideale oplossing voor dit balkon.

Door de keuze uit honderden doekdesigns en framekleuren kunt u de Ombramobil helemaal afstemmen op uw woning. In dit geval is gekozen voor een frame in antraciet ral 7016 structuurlak, gecombineerd met een donker grijs doek. Het geheel heeft hierdoor een stijlvolle en tijdloze uitstraling, waar de bewoners jarenlang van kunnen genieten.

IngeklaptUitgeklapt
Vrijstaande Stobag Ombramobil in Zevenaar, geplaatst door Deco Zonwering

Automatische bediening met Somfy IO-motor.

De Somfy IO-motoren met afstandbediening zorgen ervoor dat het scherm met één druk op de knop vloeiend in- en uitklapt. Somfy is wereldwijd marktleider in automatisering voor zonneschermen. Dankzij de betrouwbare kwaliteit van deze motoren kunnen de eigenaren van dit zonnescherm vele jaren genieten van het gemak en comfort van automatische bediening.

Door het strakke framedesign ziet de Stobag Ombramobil er overigens ook elegant uit wanneer het scherm is ingeklapt. De beschermkap houdt het doek mooi, in weer en wind. Ideaal in ons koude kikkerlandje met zijn onvoorspelbare weer. Daarover gesproken, ook tijdens een regenbuitje kunnen de bewoners van dit appartement in Zevenaar gewoon buiten blijven zitten. De Stobag Ombramobil is namelijk waterdicht. De watergoot in het uitvalprofiel voert het water dan netjes af, zodat de bewoners geen last krijgen van rondspattend regenwater.

Bestand tegen wat minder weer!

De Stobag Ombramobil is leverbaar met T-voet en grondhulzen. In dat laatste geval is alleen een paal te zien en zit de rest netjes in de grond. Voor dit appartement in Zevenaar gebruikten we een T-voet. Om deze extra stevigheid te geven, kozen we voor chemische verankering. Dit is een bevestigingssysteem dat bestaat uit een ankerstang, een chemische ankerpasta en een injectiehuls. Het chemische anker wordt in het boorgat geïnjecteerd en hardt uit, waardoor een sterke en duurzame bevestiging ontstaat. Wel zo prettig op vier hoog. De Stobag Ombramobil is door onze ervaren monteurs dermate stevig gemonteerd dat de bewoners ook tijdens wat minder weer, zich geen zorgen hoeven te maken om het zonnescherm.

Deco Zonwering is met reden ‘Gold Partner’ van topmerk Stobag

Wij plaatsen de zonwering voor u en regelen alles daar omheen. Het enige wat u hoeft te doen is bestellen, de rest doen wij. Ons vermogen om oplossingsgericht te denken, deskundig te adviseren én altijd uiterst zorgvuldig en vakkundig te monteren, zorgen ervoor dat wij als één van de weinigen in Nederland het predicaat ‘Gold Partner’ hebben ontvangen van topmerk Stobag.

Die oplossingsgerichtheid en vakkundige montage was precies wat nodig is voor dit project in Zevenaar. Bij deze opdracht in Zevenaar maakten we gebruik van een hijskraan om de schermen op hoogte te krijgen. Dankzij onze ervaring en expertise hebben de bewoners van dit appartement de zonwering gevonden die perfect aansluit bij hun wensen.

Deco Zonwering regelt alles

Bent u ook op zoek naar zonwering?

Deco Zonwering biedt zonwering in allerhande soorten en maten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Heesch. Hier nemen we u mee in de wereld aan mogelijkheden en geven we u eerlijk advies. Samen vinden we gegarandeerd ook de perfecte zonwering voor uw situatie!