Luxe Stobag Bavona zonwering in de Veluwe

Luxe Stobag Bavona terrasoverkapping in de Veluwe

Deco Zonwering is ‘Gold partner’ voor het topmerk Stobag. Slechts een handjevol bedrijven in Nederland voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Stobag stelt om dit kenmerk te mogen dragen. Zo komt het dat wij als specialist vanuit Heesch door Stobag zijn gevraagd om deze aanvraag van inwoners uit de Veluwe op ons te nemen. Wetende dat wij hen van deskundig en eerlijk advies zouden voorzien én de producten van Stobag met de hoogste mate van nauwkeurigheid en zorg monteren, vertrouwt Stobag ons dergelijke projecten graag toe.

De bewoners van deze woning in de Veluwe wilden hun terras voorzien van een beschutte, schaduwrijke plek. Passende bij de natuurlijke omgeving én de luxe uitstraling van de woning. Onze specialisten zijn met de eigenaren om de tafel gaan zitten om alle wensen en eisen helder te krijgen. Op basis daarvan hebben wij deze luxe en op maat gemaakte Stobag Bavona TP6500 geadviseerd.

Bent u ook op zoek naar een terrasoverkapping? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Heesch.

Vrijstaande en kubistische terrasoverkapping

De huiseigenaren van dit pand brengen graag het beste van twee werelden samen. Het gezellige van een landelijke stijl, met rieten zitmeubilair en prominente rol voor houten balken, gecombineerd met moderne elementen voor een eigentijdse look & feel. Omdat het reeds aanwezige zitmeubilair al een vrij robuust en landelijke uitstraling heeft, wilden ze graag een strakke terrasoverkapping die voor een mooi contrast zorgt.

De Stobag Bavona TP6500 springt als kubistisch gevormde terrasoverkapping direct in het oog met zijn stijlvolle uiterlijk. Deze terrasoverkapping kan zowel vrijstaand als aan een gevel worden gemonteerd. Beiden waren in het geval van deze woning mogelijk, maar het genoot de voorkeur om een vrijstaande overkapping te plaatsen. Het vormt op deze manier een mooie, visuele afkadering op het zeer ruime terras.

Automatisch bedienbare Stobag Bavona zonwering in de Veluwe
Stobag Bavona in stuctuurlak op maat

Groot terras? Geen probleem voor de Stobag Bavona!

Niet iedere terrasoverkapping is geschikt voor grote terrassen zoals deze. Van de Stobag Bavona kunnen maar liefst 10 modules naadloos aan elkaar worden gekoppeld. Zowel in de lengte als in de breedte. Dat maakt dat voor deze overkapping geen enkele terras te groot is.

In dit geval hebben we een Stobag Bavona TP6500 van vier bij zes meter geplaatst. Met deze ruime afmeting biedt de Stobag Bavona meer dan genoeg ruimte voor de grote buitentafel. De terrasoverkapping is volledig op maat gemaakt en gelakt in een speciale structuurlak van Stobag, met kleurnummer L54. Deze kleur paste perfect bij de aanwezige terrastegels én de schitterende omliggende natuur.

Deco Zonwering monteert met de grootste zorg.

Eén van de redenen waarom Stobag Deco Zonwering tot Gold partner heeft benoemd, is de uitermate hoge kwaliteit die wij met onze monteurs leveren. In de tuin bij deze woning liggen prachtige tegels. Onze monteurs hebben allereerst met de grootste zorg dat tegels tijdelijk verwijderd. De palen van de overkapping zijn vervolgens gefundeerd waarna we de tegels netjes geslepen hebben teruggelegd. Het resultaat; de tegels sluiten perfect aan op de palen van de overkapping en geen enkele tegel is verloren gegaan.

Genieten bij ieder weertype

De aluminium lamellen van deze terrasoverkapping zijn modulair in te stellen. Dit betekent dat de luchtcirculatie heel goed en eenvoudig kan worden gecontroleerd. Met één druk op de afstandbediening zetten de bewoners de lamellen volledig, of slechts gedeeltelijk open. Vallen er een paar spatjes regen? Dankzij de ingebouwde Somfy motor sluiten de lamellen zich geruisloos en snel. Zo kan het etentje in de buitenlucht gewoon worden voortgezet. Het sluiten van de isolerende lamellen helpt ook om de warmte tijdens de zomerdagen wat langer vast te houden, zodat het ook in de avonduurtjes nog heerlijk vertoeven is onder de overkapping.

OpenGesloten

Kies voor nog meer gemak met de Somfy TaHoma switch

Deze Stobag Bavona is automatisch bedienbaar met een Somfy IO afstandbediening. Wilt u ook graag een Stobag Bavona maar heeft u liever niet nog een afstandsbediening in huis? Weet dan dat de automatische bediening van de lamellen ook via de Somfy TaHoma Switch geregeld kan worden.

De TaHoma Switch is een klein, stijlvol vormgegeven ‘smart home hub’. Een klein kastje waar u meer dan 280 apparaten van Somfy én andere grote merken op aan kan sluiten. Met een simple druk op de knop kunt u alle producten beheren die aangesloten zijn op de TaHoma Switch. Dit zorgt voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort. De TaHoma switch maakt het zelfs mogelijk om deze apparaten te bedienen met een intuïtieve app die te installeren is op zowel smartphone als tablet. Met deze app kunt u vanaf de bank alle functies van uw slimme huis bedienen.

Somfy is wereldwijd marktleider op het gebied van automatiseringsoplossingen voor zonwering. Deco Zonwering is gecertificeerd Somfy expert. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van dit slimme systeem.