Welke hordeur kies ik bij een schuifpui?

In de zomer zijn we veel buiten in onze tuin of op ons balkon. Hierdoor staat onze achterdeur of tuindeuren vaak open. Met name een schuifpui is ideaal om in de warme zomermaanden de tuin bij uw huis te betrekken. Dan wilt u natuurlijk niet dat vervelende insecten, zoals vliegen en muggen, uw huis ongewenst binnentreden. Hordeuren of horren zijn hiervoor een prima oplossing. Maar, hoe werkt dat bij een schuifpui? Deze vraag krijgen we geregeld van klanten. Gelukkig zijn er, ook voor een schuifpui of tuindeuren, genoeg mogelijkheden voor horren of hordeuren. In dit blog bespreken we de mogelijkheden en geven we tips.

De plisséfit hordeur bij een schuifpui

Voor een schuifpui zijn er twee mogelijkheden: de plissé hordeur of een schuifhordeur. Afhankelijk van het type kozijn: hout, kunststof of aluminium, kiest u voor de juiste hordeur.

Voor schuifpuien verkopen wij het meest een plisséfit hordeur. Deze rolt niet op, maar vouwt op. Daardoor neemt deze hor weinig ruimte in waardoor u de ruimte van de schuifpui kunt blijven benutten. Ideaal voor dagelijks gebruik om te genieten van het buitenleven, maar wel insecten buiten te houden.

  • Deco Zonwering biedt passende hordeuren voor iedere situatie. Ook voor uw schuifpui.

Voordelen van de plisséfit hordeur

Het gaas van de hordeur zorgt voor een gemakkelijke luchtstroom, waardoor er voldoende circulatie plaatsvindt. Hierdoor ontstaat bijna dezelfde binnen-buiten ervaring als bij een schuifpui zonder hordeur. Bovendien biedt een plisséfit hordeur zonwering en bescherming tegen UV-straling.

Daarnaast is het grote voordeel van een plisséfit hordeur dat deze in vele verschillende afmetingen en varianten geleverd kan worden. Zo zit er altijd een maat tussen die perfect past bij uw schuifpui. Zelfs bij dubbele schuifdeuren of tuindeuren is een plissé hor geschikt, we kunnen deze leveren tot wel 7 meter!

Andere voordelen

  • Zeer lage ondergeleider;
  • In elke gewenste kleur te leveren met UV-bestendige poedercoatlaag;
  • Lichte bediening;
  • Eenvoudig en veilig door kinderen te gebruiken.

Deco Zonwering levert plisséfit hordeuren heeft een slank en strak design, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan uw schuifpui of tuindeur. Het past goed bij diverse interieurstijlen en zorgt voor een moderne uitstraling. Het installeren van een plisséfit hordeur is eenvoudig en vereist geen ingrijpende aanpassingen aan uw deurkozijn. Het kan snel en zonder gedoe worden gemonteerd, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van een hordeur.

Een plisséfit hordeur biedt effectieve bescherming tegen deze ongewenste indringers, waardoor u kunt genieten van een insectenvrije omgeving in uw huis.

Advies op maat bij horren en hordeuren

Wilt u deze zomer ook genieten van het buitenleven met een hordeur bij uw schuifpui? Vraag een specialist naar de beste optie voor uw kozijn en afmetingen. Deco Zonwering uit Heesch levert plisséfit hordeuren van het merk Unilux. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom.