Welke ontwikkelingen zien we in de zonwering buiten?

Met deze zomerse temperaturen is buiten zonwering onmisbaar geworden. Zonwering buiten zorgt er namelijk voor dat warme temperaturen buiten blijven en uw huis lekker koel blijft in deze zomerse dagen. In de winter zorgt deze zonwering, screens of rolluiken, dat kou minder snel naar binnen kan komen.  Daarnaast kan zonwering aan de buitenzijde ervoor zorgen dat ruimtes goed verduisterd kunnen worden. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamers van kinderen of van u zelf.

Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van zonwering oplossingen voor buiten. Wij nemen u graag mee.

Kwaliteit

We zijn ons er steeds meer van bewust dat we duurzamer om moeten gaan met materialen, grondstoffen en daarmee de kwaliteit hiervan.  Als het gaat om zonwering buiten speelt kwaliteit een grote rol. U wilt natuurlijk dat uw zonwering een lange tijd mee gaat en goed blijft functioneren door de jaren heen. Vaak zijn mensen bereid om wat meer te investeren voor kwalitatieve producten met een lange levensduur. Men kiest meer en meer voor de lokale zonwering specialist die naast goed en persoonlijk advies ook de nazorg en service hoog in het vaandel heeft staan.

Duurzaamheid

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker. We willen onze woning meer en meer zelfvoorzienend maken. Mensen zijn dan ook vaker opzoek naar duurzame oplossingen. Ook op het gebied van zonwering buiten is er een grote stap gemaakt als we kijken naar duurzaamheid. Steeds vaker wordt er gekozen voor zonwering op zonne-energie. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Solar zonwering hoeft namelijk niet aangesloten te worden op het stroomnetwerk. De montage hiervan is erg gebruiksvriendelijk, er hoeven geen gaten in de muren geboord te worden. De aansturing van de solar zonwering is mogelijk vanuit één afstandsbediening die vaak gekoppeld is met een slimme app. Op deze manier kun u uw zonwering super makkelijk aansturen.

In de solar zonwering zit een accu verwerkt waardoor de zonwering ook zonder zonlicht werkzaam is. Kwaliteit speelt hier weer een belangrijke rol. De accu is immers de energiebron die ook in mindere dagen, maanden, ervoor moet zorgen dat uw zonwering op zonne-energie werkt. Uw solar zonwering buiten is daarmee zelfvoorzienend waardoor u geen stroom verbruikt. Wat een besparing betekent op uw energie rekening.

Tijdloze kleuren

Een aantal jaar geleden kozen mensen vaak voor meer sprekende kleuren zonwering. Op deze manier kreeg de woning meer kleur. Tegenwoordig zien we dat mensen steeds vaker kiezen voor zonwering met tijdloze kleuren. Denk hierbij aan natuurlijke lichte en donkere kleuren.

Mensen met een modern huis of nieuwbouwwoning willen hun woning graag een strak en stijlvol uiterlijk geven. Deze tijdloze en neutrale kleuren geven vaak een mooie en rustige uitstraling in combinatie met de woning.

Screens

Een opvallende ontwikkeling als het gaat om producten is dat er steeds vaker wordt gekozen voor screens. Screens zijn dan ook ideaal als zonwering buiten. Deze windvaste doeken houden het zonlicht tegen en zorgen dat de warmte buiten blijft. Daarnaast creëren screens veel privacy. Het zicht naar binnen wordt beperkt maar u kunt zelf nog wel genieten van het buitenzicht. In de winter zorgen ze voor een extra luchtlaag tussen de screen en het raam, extra isolatie laag.

Zonwering voor uw overkapping

Veel nieuwbouwhuizen kiezen voor een overkapping in de tuin waarbij het hemelwater opgevangen moet worden in de tuin. Dit als onderdeel van de verduurzaming eisen vanuit Gemeenten.  Voor u betekent een overkapping vaak een heerlijke extra plek om lekker tot rust te komen.

Met de warme zomerdagen kan de temperatuur in een overkapping alleen flink oplopen. Om hier met warme dagen toch lekker te kunnen genieten is het plaatsen van zonwering in een overkapping een perfecte oplossing. Op deze manier blijft de warmte buiten en kunt u toch genieten van uw buitenleven. Vaak wordt er bij een overkapping gekozen voor automatische zonwering omdat deze erg makkelijk zijn in bediening. Ook deze zonwering buiten kan via zonne-energie werken. Vraag bij uw lokale zonwering specialist naar de mogelijkheden.  Zo zijn er rolluiken, jaloezie rolluiken en screens die ideaal zijn voor onder uw overkapping.

Informatie en advies

Bent u zelf op zoek naar zonwering buiten? Dan bent u bij Deco Zonwering aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan zonneschermen, screens, rolluiken en jaloezie rolluiken met kantelbare lamellen op maat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve terrasoverkappingen.

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige solar zonwering oplossingen op zonne-energie.  Maak een eerste afspraak in onze showroom om de mogelijkheden en wensen in kaart te brengen.